KÁRPÁT-MEDENCEI EGYETEMEK KUPÁJA

KEK 2023 Eredmények

KEK – NEVEZÉSI INFORMÁCIÓ

A regisztráció menete csapatvezetőknek és egyéni indulóknak:

1.  Csapatvezetőként válaszd ki a sportágad és legyél a csapatod vezetője az online térben is.
2.  Töltsd ki a nevezési lapot és add meg az ehhez szükséges adatokat és küldd el a nevezést.
3. Nevezés esetén csapatvezetőként kapsz egy e-mailt az elkészült felhasználói adataidról, amivel be tudsz jelentkezi a https://kekbudapest.hu/ oldalra.
4. Bejelentkezés után vezesd fel a csapatod tagjait, kísérőit a Nevezés menüpont alatt újonnan megjelenő „Kisérő/Sportoló regisztrálása” fül alatt.
5. A teljes csapat regisztrálása után, minden csapattag kap egy emailt a regisztráció sikerességéről, továbbá egy linket, amivel el tudják fogadni az adatvédelmi nyilatkozatot, így lesz teljes a nevezésetek a KEK-re.

A nevezést a nevezési határidő lejártáig bármikor folytathatod, kiegészítheted, de ahhoz hogy a nevezésetek teljes legyen le kell az összes csapattagot adnotok. A nevezési határidőt követően további módosításra már nem lesz lehetőséged.

Csapattag vagy? Akkor nincs más teendőd, csak várd meg, amíg csapatvezetőd beregisztrál, majd fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot, amit emailben küldünk számodra! Nem kaptál emailt? Jelezd csapatvezetődnek vagy nekünk a kek@beac.elte.hu-n.

Alumni Foci

Esemény infó: A legrutinosabb rókákat, nem a futsal csarnokban kell keresni a KEK ideje alatt, hanem a műfüvön. A végzett egyetemisták részvételével zajló kupákon a legjobb, alumni csapatok évről-évre parázs meccseket játszanak a legnépesebb kupánkon.

Nevezés
kek-alumnifoci-inverz-png

Asztalitenisz

Esemény infó: 2019 óta az egyéni sportok felé is nyitunk, így idén már ötödik alkalommal rendezzük meg a KEK asztalitenisz tornáját, ahova nem csak a hobby hanem az igazolt játékosokat is várjuk.

Nevezés
kek-asztalitenisz-inverz-png

Futás

Esemény infó: A világ legnépszerűbb egyéni sportja a futás is betört a KEK sportágak közé, amit a gyönyörűen felújított Orczy Parkban, több korosztályban rendezzük meg a hallgatók illetve a nem egyetemista versenyzők számára.

Nevezés
kek-futas-inverz-png

Futsal

Esemény infó: A KEK sportágak “alapítóját”, a futsalt mindig kiemelt figyelem kíséri a KEK-en, hiszen a tornára 5 országból érkeznek csapatok, így büszkén mondhatjuk hogy évről-évre Budapesten csap össze a hazai és a határon túli egyetemi csapatok krémje.

Nevezés
kek-futsal-inverz-png

Kosárlabda

Esemény infó: A BEAC legtradicionális sportja a kosárlabda, ami a KEK egyik meghatározó sportjává vált az évek alatt. A férfi és női kategóriában várjuk a rendezvényre a csapatokat.

Nevezés
kek-kosarlabda-inverz-png

Röplabda

Esemény infó: A világ egyik leglátványosabb sportja már 3 kategóriában kápráztatja el a Tüskecsarnok közönségét. Férfi, női és mix kategóriába több mint 12 csapatot várunk idén is.

Nevezés
kek-roplabda-inverz-png

Darts

Esemény infó: Az utóbbi években milliók lettek a szerelmesei a britt területen már régóta népszerű dartsnak! 2022 után ismét a KEK-en, a Ludovika Arénában!

Nevezés
kek-darts

Sakk

Esemény infó: A BEAC sakk szakosztálya a tavalyi sikerek után idén ismét megrendezi a KEK kupát, ahova várunk minden jelenlegi és alumni egyetemi hallgatót.

Nevezés
kek-sakk