KÁRPÁT-MEDENCEI EGYETEMEK KUPÁJA

Eredmények – 2024

Sakk

Esemény infó: A BEAC egyik legnagyobb hagyományra visszatekintő szakosztálya a Sakk szakosztály, a KEK zárónapján, március 2-án ismét vár minden egyetemi és alumni hallgatót is a Ludovika Arénába.

Tovább
kek-sakk-v2_page-0001

Darts

Esemény infó: Az utóbbi években milliók lettek a szerelmesei a britt területen már régóta népszerű dartsnak! Idén ismét a KEK-en, a Ludovika Aréna Lounge részén!

Tovább
kek-darts-v2_page-0001

Futsal

Esemény infó: A KEK sportágak legidősebbét, a futsalt mindig kiemelt figyelem kíséri a KEK-en, hiszen a tornára 5 országból érkeznek csapatok, így büszkén mondhatjuk hogy évről-évre Budapesten csap össze a hazai és a határon túli egyetemi csapatok krémje.

Tovább
kek-futsal-inverz-png

Röplabda

Esemény infó: A világ egyik leglátványosabb sportja már sokadjára kápráztatja el a KEK közönségét! Férfi és női kategóriáinkba több, mint 16 csapatot várunk idén is!

Tovább
kek-roplabda-inverz-png

Tájfutás

Esemény infó: A világ egyik leglátványosabb sportja már sokadjára kápráztatja el a KEK közönségét! Férfi és női kategóriáinkba több, mint 16 csapatot várunk idén is!

Tovább
kek-tajfutas-inverz-v2 (1)

Vízilabda

Esemény infó: Magyarország egyik sikersportága a XV. KEK legnagyobb újdonsága, a BEAC vízilabda szakosztálya és az MVLSZ közös szervezésében!

Tovább
kek-vizilabda-inverz-v2_page-0001

Kosárlabda

Esemény infó: A BEAC egyik tradicionális sportja a kosárlabda, ami a KEK egyik meghatározó sportjává vált az évek alatt. A férfi és női kategóriában várjuk a rendezvényre a csapatokat.

Tovább
kek-kosarlabda-inverz-png

Alumni Foci

Esemény infó: A legrutinosabb rókákat, BEAC csarnokban kell keresni a KEK ideje alatt, hanem a műfüvön. A végzett egyetemisták részvételével zajló kupákon a legjobb, alumni csapatok évről-évre parázs meccseket játszanak a legnépesebb kupánkon.

Tovább
kek-alumnifoci-inverz-png

Asztalitenisz

Esemény infó: 2019-ben először az egyéni sportok közül az asztalitenisz felé nyitottunk. Idén már ötödik alkalommal rendezzük meg a KEK asztalitenisz tornáját, ahova nem csak a hobby hanem az igazolt játékosokat is várjuk.

Tovább
kek-asztalitenisz-inverz-png