A támogatók sorában mindenekelőtt köszönetet kell mondanunk az ELTE Sport Kft-nek, aki 2013-ban is a Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának elkötelezett partnere. A Gömör Iván által vezetett Kft. a KEK idejére a rendezvény számára teljesen ingyen biztosítja a Bogdánfy úti sportcsarnokot. A szervezők örömmel vették az üzemeltető felajánlását. Az ELTE-n belüli jó kapcsolatoknak és együttműködésnek hála, a szűk források ellenére, romló gazdasági környzetben sem probléma a KEK megrendezése.

Örömmel jelenthetjük ki továbbá, hogy a Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának megszervezése érdekében idén is gyakorlatilag a teljes Eötvös Loránd Tudományegyetem és annak minden szervezeti egysége összefogott.

Az Egyetem kari Hallgatói Önkormányzatai ezúttal is segítik – mint minden évben – a résztvevő csapatok kedvezményes áron történő szálláshoz jutását, ami különösen a vidék és a határon túli együttesek számára jelent hatalmas segítséget. Az EHÖK a Rektori Sport és Kulturális pályázat útján támogatja a játékvezetést.

Külön köszönet jár Dr. Bárdos György tanár úr vezette  Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézetének és azok oktatóinak, akik a hétköznapi időpont ellenére, óráik terhére támogatták a rendezvény megszervezését. Továbbá az ELTE ESI egyik oktatója, Dr. Szeifert Jenő vállalta a torna orvosi ügyeletét is.

A szervezői munka hátterét, a rendezvény nészerűsítését a Karrierközpont támogatja, kommunikációs partnerünk az ELTE Online.

Köszönjük az áldozatos munkát és önzetlen segítséget!