A KEK főtámogatója immáron harmadik esztendeje a Szendrei József által vezetett Barcelona Kft., a Joma termékek hazai forgalmazója.
Szendrei József, korábbi magyar válogatott kapus, az Újpest magyar bajnok labdarúgója és a spanyol Cadiz egykori játékosa elkötelezett híve a honi futsal fejlesztésének, támogatásának.

Ezért külön öröm, hogy az egyetemi sportot, az egyetemi futsalt is támogatja évről évre, avagy mondhatjuk úgy is: KEK-ről KEK-re.

Az ELTE-BEAC négy csapata játszik a Joma felszereléseiben. A Joma Magyarország az ELTE-BEAC kispályás labdarúgó bajnokságát is kedvezményes sportfelszerelésekkel támogatja, csapataink nagy része a Joma kiváló ruházataiban – mez, cipő – játszik, ami nem meglepő, hiszen futsalos körökben közismert, hogy ez a márka egyet jelent a minőséggel.
Az idei évben a meccsel hivatalos játékszere a Joma legújabb futsal labdája lesz. Egy „nem túl pattogós”, remek kivitelezésű eszközről van szó, a csapatok jó szereplése egészen biztosan nem ezen fog múlni.

A torna győztesének értékes jutalma pedig nem más, mint a Joma Brama 100 000 (százezer) forint értékű 10 db-os aláöltözéke.

A kollekció ide kattintva érhető el!

Köszönjük a támogatást! Hajrá KEK, hajrá ELTE, hajrá Joma!