Az eddigi négy tornát minden alkalommal támogató Karrierközpont, a 2012-es évtől kezdve nemcsak képzésekkel, tanácsadásokkal, rendezvényszervezésekkel, hanem minden egyéb más, az egyetemi sport népszerűsítését elősegítő lehetőséggel is foglalkozik.
A Karrierközpont szervezi többek között az ELTE Alumninak (egyetemünk volt hallgatóinak) félévenkénti sporteseményeit, labdarúgókupáit.

Ezenkívül ők intézik a sportolási lehetőségek népszerűsítését, hirdetését, amit a kétheti rendszerességgel megjelenő hírlevelével minden érintett hallgatóhoz eljuttat.

A Karrierközpont történetéről röviden:

Az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központja 2007 októberében jött létre. A Karrierközpont elsődleges célja, hogy az egyetem hallgatóinak személyes karrierépítését, munkaerő-piaci elhelyezkedését – az egyetem képzéseit kiegészítve – előkészítse, támogassa.
A Karrierközpont – céljai elérése érdekében – folyamatos kapcsolatot tart fenn a munkaerőpiac szereplőivel, különösen azokon a területeken, amelyek az ELTE-n végzett diplomások esetében relevánsak lehetnek. A Karrierközpont vizsgálja a végzettek elhelyezkedését, felméri a végzettek, illetve a munkaerőpiac felmerülő igényeit, azokról az ELTE felé visszacsatolást nyújt, annak érdekében, hogy az ELTE-s diploma munkaerő-piaci értéke növekedhessen.

Köszönjük a Karrierközpont támogatását és együttműködését!
Bővebb információért látogassatok el a KK oldalára: https://karrierkozpont.elte.hu/