Megkezdődött az ELTE-s szervezőmunka a 2014 márciusában megrendezésre kerülő, ötödik Kárpát-medencei Egyetemek Kupájára.

Amit már biztosan lehet tudni, hogy a torna március 7-8-án lesz, pénteken és szombaton, amire összesen 16 csapat kap meghívást. Felvidékről, Kárpátaljáról és a Vajdaságból egy-egy csapat, míg Erdélyből öt hallgatói alakulat vehet részt idén. Az anyaországi felsőoktatási intézmények közül három budapesti és öt vidéki intézmény vehet majd részt a budapesti megmérettetésen.

A helyszín változatlanul az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepe lesz. A KEK a TuFI (bővebben: https://www.facebook.com/TuFi2014) harmadik selejtező állomásaként szerepel, így a budapesti megmérettetésről is ki lehet jutni, a nyáron megrendezésre kerülő tusványosi döntőre.

Mint minden évben, idén sem maradhat a KEK társrendezvény nélkül. Az első Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Cheerleader Bajnokságot (MEFOB) a KEK keretein belül rendezi meg a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség (MEFS). A jó hangulatból, a szép lányokból és gyönyörű produkciókból idén sem lesz hiány!

A KEK informatikai partnere a Sportwavez lesz (http://sportwavez.com/welcome).

A nevezési információkról a kek.elte.hu folyamatosan beszámol.