Örömmel jelenthetjük ki, hogy az idei Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának megszervezése érdekében is a teljes Eötvös Loránd Tudományegyetem és annak minden szervezeti egysége összefog.

Támogatóink sorában mindenekelőtt köszönetet illeti az ELTE Sport Kft.-t, aki 2014-ben is rangos futsaltornánk elkötelezett partnere. A Gömör Iván által vezetett Kft. a KEK idejére a rendezvény számára ingyen biztosítja a Bogdánfy úti sportcsarnokot. A szervezők örömmel vették az üzemeltető ezen felajánlását. Az ELTE-n belüli jó kapcsolatoknak és együttműködésnek hála, a szűkös források ellenére is zökkenőmentesen haladnak a KEK szervezési munkálatai.

Az Egyetem kari Hallgatói Önkormányzatai ezúttal is segítik – ahogyan eddig minden évben – a résztvevő csapatok kedvezményes áron történő szálláshoz jutását, ami különösen a vidék és a határon túli együttesek számára jelent hatalmas segítséget. Az EHÖK a Rektori Sport és Kulturális Pályázat útján támogatja a játékvezetést.

Külön köszönet jár Dr. Bárdos György tanár úr vezette Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézetnek és azon oktatóinak, akik a hétköznapi időpont ellenére, saját óráik terhére támogatják a rendezvény megvalósulását. Továbbá az ELTE ESI egyik oktatója, Dr. Szeifert Jenő vállalta a torna orvosi ügyeletét is.

A szervezői munka hátterét és a rendezvény népszerűsítését a korábbi négy tornához hasonlóan ezúttal is az ELTE Karrierközpont támogatja, míg az első számú kommunikációs partnerünk az ELTE Online.

Köszönjük az áldozatos munkát és önzetlen segítséget!