Minőségi futsal minőségi felszerelésben! 2011 óta a Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának kiemelt támogatója Szendrei József, a Joma Magyarország tulajdonosa. Az Újpesttel magyar bajnoki címet szerző és pályafutása során a spanyol Cádizban is alapembernek számító kapus elkötelezett híve a honi futsal fejlesztésének, támogatásának. A torna szervezői számára külön öröm, hogy a magyar nemzeti együttes színeiben az 1986-os világbajnokságon is védő hálóőr az egyetemi sportot, az egyetemi futsalt is évről évre – vagy úgy is mondhatjuk: KEK-ről KEK-re – segíti.

Interjú Szendei Józseffel és Simon Gáborral!

A Joma Magyarország az ELTE-BEAC kispályás labdarúgó bajnokságát is kedvezményes sportfelszerelésekkel támogatja: csapataink nagy része a Joma kiváló ruházataiban – mez, cipő – játszik, ami nem meglepő, hiszen futsalos körökben közismert, hogy ez a márka egyet jelent a minőséggel.

Termékeikkel a KEK folyamán is többször szembe találkozhatnak a BEAC Sportcsarnokba kilátogatók: a spanyol cég kiváló cipői – pl. a TOP FLEX – hazánkban is a legkedveltebbek közé tartoznak. Sőt, a mostani mezőnyből az ELTE-NSZK és a kétszeres KEK-bajnok Sepsi 08 együttesei is a cég mezeiben játszanak: utóbbi társaság a korábbi tornagyőzelmei mellé fődíjként vihették haza a szereléseket.

A Joma biztosítja idén is a KEK fődíját, egy garnitúra mezt, amelyet ‘KEK 2014’ felirattal és a versenysorozat logójával mintázták meg a szervezők. Köszönjük a Joma támogatását!