A Sapientia HÖK az alábbi meghívóval és tájékoztatóval az egész Kárpát-medencéből toborozza a csapatokat.

KEK Csíkszereda Meghívó

Kedves futsal kedvelő barátaink, kedves csapatvezetők, 

Nagy szeretettel meghívunk a második alkalommal megrendezésre kerülő KEK Csíkszeredára, mely 2014 október 17-19. között bonyolódik le Csíkszeredában.

Eltelt egy újabb hosszú év és ismét kezdetét veszi a KEK sorozat. Sokunk még mindig az első TuFi hatása alatt van, de hamarosan már itt a második. Ahhoz azonban, hogy legyen második, végig kell küzdeni az idei évet is, így nem maradt más hátra, mint elkezdeni itt Csíkszeredában. Mi már készen állunk, hogy megmozgassuk a Kárpát-medencét. Remélem ti is!

Torna időpontja: 2014. október 17-19 (péntek-vasárnap), sorsolás október 17-én, pénteken este a Sapientia EMTE Nagy Aulájában

Helyszín: Csíkszereda, a Márton Áron Gimnázium Sportterme

Nevezési díj: A határon túlról érkező csapatoknak a nevezés ingyenes, romániai együtteseknek 200 RON.

Nevezési határidő: Október 11. a nevezési lap illetve a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentumok elektronikus formában való elküldésével.

KEK CSÍKSZEREDA NEVEZÉSI LAP 2014

Részvételi feltételek:

– A tornán hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták vehetnek részt.

– Minden csapatba nevezhető 1 fő korábban már a KEK sorozat valamely tornán pályára lépett, de hallgatói jogviszonnyal már nem rendelkező játékos, valamint 1 középiskolás.

– A játékosok hallgatói jogviszonyát a megfelelő iratokkal minden csapat köteles igazolni, jogosulatlan szerepeltetés a csapat kizárását vonhatja maga után.

– Határon túli hallgatók esetében: 1/ érvényes diákigazolvány 2/ hallgatói jogviszony igazolás

– Romániai hallgatók esetében: 1/ Studkönyv – Carnet de student 2/ hallgatói jogviszony igazolás

 

Szállás és étkezés: Minden csapat számára tudunk szállást biztosítani minimális hozzájárulás fejében, amennyiben igényt tartanak rá. A szállás díja 30 RON/fő/éjszaka, azaz 2000 FT/fő/éjszaka és a Salvator valamint a Corona szállók állnak rendelkezésünkre. E mellett idén egy komoly étkezési csomaggal, több változattal is készülünk. Ezek az alábbiak:

Reggeli + Ebéd + Uzsonna + Vacsora – 44 RON (3000 FT)

Ebéd – 12 RON (800 FT)

Vacsora + Ebéd – 20 RON (1350 FT)

Vacsora + Ebéd + Uzsonna – 25 RON (1650 FT)

A csatolt nevezési lapon kérjük a szállás és étkezés igényeket is pontosan jelöljétek be! Fontos, mert az igényléseket előre közölnünk kell a szolgáltatóval!

A KEK Csíkszereda a TuFI (bővebben: https://www.facebook.com/TuFi2014) első selejtező állomásaként szerepel, így a csíkszeredai megmérettetésről elsőként lehet kijutni, a nyáron megrendezésre kerülő második tusványosi döntőre.”

Köszönjük,

Üdvözlettel a Sapientia EMTE csíkszeredai karainak HÖK csapata