A Mayer Antal, a Mayer Pince tulajdonosa idén is minden KEK-es csapat számára elhozza a jókedvet. Anti pár évvel ezelőtt még az ELDK legjobb játékosa volt, a Paksi halászlé és az ELTE csapatával részt vett a KEK-en Sepsiszentgyörgyön, Székelyudvarhelyen és Budapesten is, idén azonban nem játékosként, hanem támogatóként színesíti a KEK amúgy is színpompás palettáját.

A pincészet az összes résztvevő csapat jókedvéhez egy üveg Mayer Olaszrizling borral járul hozzá, ami a kupa után a városnézés vagy kikapcsolódás során minden bizonnyal jól fog esni.

A Mayer pincészet borait egyébként a megnyitó utáni fogadáson is meg lehet kóstolni, ahogy az egész rendezvény alatt az ELTE Sportcsarnokában a Szertár Büfében is. Akinek pedig ízlik, bátran keresse Mayer Antalt!

Több mint 120 éves családi borászatuk a tolnai borvidéken, Paks határában, a Dunához futó lösz dombokon termeszti a kiváló minőségű szőlőt. A város szívében elhelyezkedő pincefalu ad otthont a Mayer Pincének, ahol fehér, vörös és rozé borokat is készítenek.

Mayer Anti 1000 szállal kötődik a KEK-hez, ELTE hallgatóként rengeteg focitornán vett részt, ami mindig jó alkalmat nyújtottak a sportolásra és a bulizásra. Részese lehetett a KEK budapesti állomásának megszületésének, azóta is tevékeny tagja a KEK-közösségnek, rengeteg személyes élménye fűződik hozzá.