A következő sorok nem tartoznak a KEK hagyományos beszámolói közé. A Szabadkáról érkező MTTK Stars csapata elnyerte az “éjszaka ördögei” különdíjat, egy rövid, félkomoly üzenetben pedig elmesélték, mi történt az ominózus éjszakákon. A vajdaságiak “örök barátságot kötöttek” a döntőben szereplő marosi F.R. Adyval, és igazi B-középként óriási hangulatot varázsoltak a KEK döntőjére, ahol az éjszaka ördöge versenyben szintén komoly riválisként felmerülő udvarhelyi csapat szurkolótábora is igazán helyt állt. Vigyázat, vicces tartalom következik!

– Mivel érdemeltétek ki az “éjszaka ördögei” címet? Menjünk sorban, csütörtök, péntek!

Az MTTK Futsal csapata csütörtök éjjel megtekintette Budapest kocsmáit, és egy csapatépítő kocsmatúra után, rápihent a másnapra! Ami másnaposan is múlt el… Péntek este aztán a hatalmas MTTK – PTE meccs után, egy kantinban megittunk 2-3 sört, majd villamosra szálltunk, ahol eltévedtünk. Ekkora kezdődött a legjobb buli! Másfél óra utcai karnevál után, megérkeztünk a Dobozba, ahol dress-code miatt csapatunk az Instantban töltötte az éjjelt, és a hajnalt is.”

A hírek szerint az MTTK Stars a hazafelé úton nagyobb sikerrel járt, mint amikor Budapesten egy villamoson (?) eltévedtek. Reméljük, a csapat jövőre is vállalja majd a KEK hangulatfelelős posztját!