Szőcs László, a Csiki Sapientia Imperial Wet játékosa egészen elképesztő, 14 góllal nyerte meg a gólkirályi címet. Csapata nem szerepelt túl fényesen a tornán, de egy nagyon nehéz csoportból nem sikerült a felsőhzba jussanak. A Corvinus és a tavalyi második ELTE NSZK mellől harmadikként jutottak tovább, az alsóházban aztán olyan gólparádékat rendezve, hogy alig tudtuk dokumentálni. Míg a csoportmeccsek során “csak” kettőig jutott, addig a Brassói Transilvania Egyetem ellen elért 12-0-s siker során például 9 gólt lőtt egymaga. A vége 14 lett, mi pedig megkérdeztük, hogy ez minek köszönhető és hogy mi volt a legemlékezetesebb pillanat a tornán.

– Hogy sikerült ennyit berámolnod? Számítottál ennyi gólra a torna előtt?

Nem volt könnyű feladat annyi gólt berámolni a halóba, viszont ott voltak melettem a nagyszerű csapattarsaim, akik kiszolgáltak engem rengeteg gólpasszal, így hát nem okozott sok gondot számomra 🙂 Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy ennyiszer sikerül betalálnom.

– Jó formában voltál magadhoz képest?

Szerintem elég jó formában voltam, úgymond a megszokott formámat hoztam a tornán. Viszont most több gól sikeredett, mint máskor.

– Melyik volt a torna legemlékezetesebb pillanata?

Számomra a torna legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor végre átvehettem a torna gólkiralya címet. Viszont még rengeteg szép pillanattal gazdagodtam, és talán azt tudom mondani, hogy a KEK-ek közül itt talalhatóak a legszebb pilanatok. Köszönjük még egyszer a meghivást, és nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, szívesen jövünk a jövőben is 🙂