A Sapientia EMTE Csíkszeredai helyszínének Hallgatói Önkormányzatának csapata az alábbi meghívóval és tájékoztatóval az egész Kárpát-medencéből toborozza a csapatokat.

KEK Csíkszereda 2015 Meghívó

“Kedves futsal kedvelő barátaink, kedves csapatvezetők,

Eltelt egy újabb hosszú év és lassan ismét kezdetét veszi a KEK sorozat. Jó volt találkozni veletek a II. TuFi alkalmával, de hamarosan már itt a harmadik, ahogyan Csíkszeredában is elérkezett a harmadik KEK ideje. Ahhoz azonban, hogy legyen harmadik TuFi, végig kell küzdeni az idei évet is, így nem maradt más hátra, mint elkezdeni itt Csíkszeredában. Mi már készen állunk, hogy megmozgassuk a Kárpát-medence fiatal, tehetséges és mindenre kész magyar egyetemi hallgatóit. Remélem ti is!

Ez úton nagy szeretettel meghívunk benneteket az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő KEK Csíkszeredára, mely 2015. október 23-25. között bonyolódik le Székelyföld szívében, Csíkszeredában, a Márton Áron Gimnázium sporttermében.”

A torna időpontja: 2015. október 23-25. (péntek-vasárnap),

Sorsolás október 23-án, pénteken este a Sapientia EMTE Nagy Aulájában

Helyszín: Csíkszereda, a Márton Áron Gimnázium Sportterme

Nevezési díj: A határon túlról érkező csapatoknak a nevezés ingyenes, romániai együtteseknek 200 RON.

Nevezési határidő: 2015 október 15., a nevezési lap illetve a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentumok elektronikus úton történő elküldésével. (Kérjük, amennyiben valamely csapattag nem rendelkezik keménykártyás diákigazolvánnyal, az szkennelve továbbítsa a hallgatói jogviszonyát igazoló dokumentumokat, továbbá ezen dokumentumokat kérjük eredeti formában is a torna kezdete előtti regisztráció során)

III. KEK CSÍKSZEREDA Nevezési lap

Részvételi feltételek:

  • A tornán csak a 2015-2016-os tanévben bejegyzett érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták vehetnek részt.
  • Minden csapatba nevezhető 1 fő, korábban már a KEK sorozat valamely tornáján pályára lépett, de hallgatói jogviszonnyal már nem rendelkező játékos, valamint 1 középiskolás.
  • A játékosok hallgatói jogviszonyát a megfelelő iratokkal minden csapat köteles igazolni, jogosulatlan szerepeltetés a csapat kizárását vonhatja maga után.
  • Határon túli hallgatók esetében: 1/ érvényes keménykártyás diákigazolvány 2/ hallgatói jogviszony igazolás 3/ érvényes diákigazolvány
  • Romániai hallgatók esetében: 1/ érvényes keménykártyás diákigazolvány (Studcard) 2/ Studkönyv – Carnet de student 3/ hallgatói jogviszony igazolás

Szállás és étkezés: Minden csapat számára tudunk szállást biztosítani minimális hozzájárulás fejében, amennyiben igényt tartanak rá. A szállás díja 40 RON/fő/éjszaka, azaz 2800 FT/fő/éjszaka. A csatolt nevezési lapon kérjük a szállásigénylést is pontosan jelöljétek be! Fontos, mert az igényléseket előre közölnünk kell a szállásadóval!

A KEK Csíkszereda a TuFI (bővebben: www.facebook.com/tusvanyosifinale) első selejtező állomásaként szerepel, így a csíkszeredai megmérettetésről elsőként lehet kijutni, a nyáron megrendezésre kerülő harmadik Tusványosi döntőre.