„F. R. Ady – F. R. Ady…” – zúgott a KözGarden hangulatos, impozáns rendezvényterme az épp érkező marosvásárhelyiektől. Ekkorra már csaknem csordultig telt a helyszín, a régi ismerősök újra egymásra találtak, felidéződtek a korábbi élmények, és bizony a pultban dolgozóknak fürgén járt a keze, csapolták a söröket, keverték a koktélokat – a hangulatra nem lehetett panasz. Aztán elhalkult a sokaság, elkezdődött a megnyitó, a jelenlévők minden résztvevőt dörgő tapssal köszöntöttek, és mielőtt az est legizgalmasabb pontjához, a sorsoláshoz ért volna a program, Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője osztotta meg a gondolatait.

„Mindig örömmel jövök olyan helyre ahol jó a hangulat, és úgy tűnik a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján ezzel nincsen probléma – mondta Sipos Jenő. – Ahogy hallottam a csapatok felsorolását, azt hiszem, fantasztikus csapatok mérkőznek majd egymással, ha csak a tavaly az Éjszaka Ördögei verseny győztesét említem, talán még a Real Madrid is megremegne…”

A szóvivő kellemes hangvételű beszéde után más nem is volt hátra, mint a sorsolás. Ahogy az a rutinközleményekben lenni szokott, itt is elmondhatjuk, >>a sorsolás közjegyző jelenlétében zajlott, és minden szabályszerű volt.<<

A III. Alumni-kupa csoportbeosztása:

A – csoportB-csoport
GolimpiakoszELTE Futsal
NSZKPaksi Halászlé
PTE FutsalSepsi ’08
Brassoi TransylvaniaKamikaze
 
C-csoportD-csoport
Zsuga FSEKE Kolozsvár
BMELawLigaBonita
KacsaszaDeportivo Malaria
Imperial WetZsukások

Az Alumni-kupa részletes sorsolását megtekinthetitek itt!

A VII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának csoportbeosztása:

A-csoportB-csoport
BCEF. R. Ady
BMESOTE
II.Rákóczi FerencPPKE
Selye Janos EgyetemCsiki Sapientia
 
C-csoportD-csoport
SixtyNineDebreceni Egyetem
SZE GyőrELTE
NKEMTTK Stars
NoNameGóbék

A KEK részletes sorsolását megtekinthetitek itt!