Nem kellett csalatkozni azoknak, akik vérre menő küzdelmet vártak a III. Alumni-kupától – a péntek éjjelig lejátszott csoportmérkőzéseken nem volt hiány semmiben: gyönyörű mozdulatok, pengés megoldások, hatalmas csaták, és sajnos valóban vér is volt.

A felsorolásból szerencsére ez utóbbi került elő legritkábban, de tény, az Zsukások játékosának orra a Deportivo Malaria elleni meccsen egy ütközés következtében eltörött.

Az A-csoportban már pénteken estére minden helyezés eldőlt, az NSZK két meccset játszva is kiemelkedett a négyeséből, 7-2-re, illetve 8-0-ra győzött. A Brassói Transilvána jött be a második, a Golimpiakosz a harmadik, a PTE pedig a negyedik helyre.

A B-csoportban szombaton reggel dől csak el az első két hely sorsa, bár az már biztos, hogy az eddig hibátlan mérleggel álló Paksi Halászlé és Sepsi ’08 jut a felső ágra, az ELTE Futsal és a Kamikaze pedig az alsóra.

A C jelű kvartettből az Imperial Wet háromból három győzelemmel zárt, így nem kérdés az elsősége, a Zsuga FS, Kacsasza, BME hármasból viszont még nem tudni, ki melyik pozícióban végez.

A D-csoport hozta a legkiegyenlítettebb csatát, az már biztos, hogy a Zsukások tovább jut (három meccsen hat pontot szerzett), de nem tudni, elsőként vagy másodikként, mert ha a Deportivo Malaria megveri szombaton reggel az eddig egy pontot összekaparó LawLiga Bonitát, az élre ugrik, ha viszont kikap ellenlábasától, utolsó helyen zár. Sőt, ha a Lawliga Bonita két góllal győzne, jobb gólkülönbségével hirtelen a második helyre ugrana, és a torna előtti napokban összeálló jogász csapat hatalmas meglepetést szerezve a felső ágon folytathatná.

A részletes eredményeket itt!, a tabellákat pedig itt! találjátok!

Sch. Á.