A Corvinus és a Kámikázé nyitotta a sort, és bár úgy tűnt, a Corvinus simán hozni tudja a mérkőzést, a saját dolgukat nehezítették meg a végén, ennek ellenére 4-3-ra diadalmaskodni tudtak. A tavalyi ezüstérmes Debreceni Egyetem nem sok kétséget hagyott afelől, hogy idén is a legjobbak közé vágyik, sima 7-1-el indított a Sixty-Nine ellen. A következő két mérkőzés igazi parázs csatát hozott, előbb az NKE-t szorongatta meg a Selye, de egyenlíteni nem sikerült, 2-1-re nyertek a közszolgálatisok. Utánuk a Pázmány és az Óbudai rangadója következett, és hiába szereztek egy gyönyörű emeléssel vezetést Rimay tanítványai, pár figyelmetlenség után megfordította a mérkőzést az Óbudai Egyetem, előnyük pedig kitartott a mérkőzés végéig.

Tizenhat meccs után született meg az idei torna első döntetlenje, az NKE és a Corvinus nem bírt egymással, egy fordulatos, feszült mérkőzésen 3-3-ra végeztek. A kedélyek a Debreceni Egyetem és a Pázmány csatájára sem nyugodtak le, utóbbiak győzelmi kényszerrel léptek pályára, de 4-2-es vereséggel hagyták el a játékteret. 3-1-nél büntetők is rontottak, így különösen fájó lehet a vereség. A következő meccsen a Selye megszerezte a 3 pontot a Kámikázé ellen, így a csoport harmadik helyén végezve a vigaszágon folytathatja a küzdelmet. Ezt követte a torna leggólgazdagabb meccse, az óbudaisok nem álltak meg 10 alatt, és 11-2-es eredménnyel küldték a vigaszágra a Sixty-Nine-t. A délután a férfias küzdelem jegyében telt, előbb a Corvinus birkózta le a Selyét 4-2-re, majd  az Óbudai Egyetem döntötte el a D csoport első helyét egy 4-0-ás erőfitoktatással a saját javukra a hajdúságiak ellen.

Az NKE abban a tudatban lépett pályára, hogy minimum 3 góllal kell nyerniük, ha a csoport első helyén szeretnének végezni. Ezt sikerült is teljesíteniük, 4-1 arányban diadalmaskodtak a Kámikázé felett, így elkerülték a SZIE-t az egyenes kiesési szakaszban. A nap utolsó meccsén a Pázmány a Sixty-Nine ellen lépett pályára, és több helyzetet kialakítva, végig vezetve 5-1-re diadalmaskodtak.