Kezdésként rögtön a címvédő BME lépett parkettre, de keretük erőssége elmaradt a tavalyitól, mivel hétfőn az NB2-es futsal bajnokságban Szigetszentmiklós ellen játszanak rangadót, és ezért többen pihenőt kaptak. Ezt ki is használta a YoungBoys, és egy magabiztos, 3-1-es győzelemmel bezsebelték a három pontot. A Góbék sem hagytak esélyt a Sapientiának, egy gólgazdag meccsen 5-2-es győzelemmel nyitottak a B-csoportban. A szabadkaiak meccse mindig öröm a nézők számára, hiszen minden góljukat hangos örömujjongás kíséri mind a nézőtérről, mind a játékosok részéről. Sajnálatukra a SZIE egyetlen találatukra 7-tel válaszolt, így komoly esélyük nem volt a győzelemre. Az ELTE házigazdához méltó, magabiztos teljesítménnyel kezdett, négy góljukra nem érkezett válasz a beregszásziak részéről. Hamar kiderült, hogy idén nem lesz címvédés, mivel a Szent István Egyetem folytatta a remek kezdését, és 6-0-al lépte le a műszakisokat.

A Góbék – ELTE összecsapás rangadóhoz méltó hangulatot hozott, aminek a végén a székelyföldiek örülhettek  a 2-0-s sikerüknek, de igazi nyílt sisakos küzdelmet láthattunk, az utolsó percig küzdöttek a felek. A YoungBoys-t nem tudta megszorongatni második meccsén a Szabadka, de a közönség támogatottságát továbbra is maximálisan élvezhették. Ezt követően a Sapientia 3-1-re kerekedett felül a délvidékieken, ezzel pedig úgy vághatott neki az utolsó meccsének, hogy továbbra is minden esélye megvolt a továbbjutásra. A BME az utolsó csoportmeccsén begyűjtötte az első pontjait, amit az MTTK Stars bánt, mivel 7-1-es vereséget szenvedtek. A Góbék folytatták remek menetelésüket, az ELTE után a Beregszászt is kapott gól nélkül verték, így 9 ponttal a csoport élén végeztek. Az A csoport első helyéről a SZIE YoungBoys párharc döntött, ahol a Szent István Egyetem egy pillanatig sem hagyott esélyt az erdélyieknek, végig vezetve 5-1-re diadalmaskodtak, ezzel megérdemelten végeztek a csoport első helyén. Az ELTE-Sapientia  továbbjutásról döntött, az ELTE pedig rendezte a sorait, és magabiztos 3-0-val a csoport második helyén lépett tovább.

Az A és a B csoport végeredménye alább látható, de a 3. és a 4. helyen végző csapatoknak sem ért véget a torna, a vigaszági sorsolást itt és itt is találjátok (lap alján), a meccsek helyszíne pedig a Tüskecsarnok egyetemi terme.