A Sapientia EMTE Csíkszeredai helyszínének Hallgatói Önkormányzatának csapata az alábbi meghívóval és tájékoztatóval az egész Kárpát-medencéből toborozza az “öregfiúkat”.

Kedves barátaink!

A KEK az elmúlt 8 év alatt, egy igazi közösséggé, baráti társággá nőtte ki magát. A Kárpát-medencei Egyetemek Kupája egyetemi tornája mellett idén Csíkszeredában is megrendezzük az öregdiák, öregfiú, alumni tornát. A KEK szervezői számára fontos, hogy a kialakult társaságot, az évek óta együtt játszó barátokat továbbra is összetartsa. Kolozsvári valamint budapesti barátainkkal egyeztetve úgy tervezzük, hogy az idei 2017-es évtől évenként három öregfiúk tornát szervezünk a KEK alumni csapatai számára. Egy Budapesten a KEK-kel párhuzamosan, egy augusztusban a kolozsvári Magyar Napok keretein belül, valamint egy Októberben, Csíkszeredában lesz megszervezve.

Ez útón szeretnénk meghívni öregdiák csapatotokat, benneteket az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő KEK Csíkszeredára és természetesen a vele párhuzamosan zajló ELSŐ KEK ALUMNI tornára, melyre 2017. október 20-22. között kerül sor a Kárpátok ölelésében, lassan hóba burkolózó Csíkszeredában, a Márton Áron Gimnázium sporttermében.

Nagy szeretettel várunk!”

A torna időpontja: 2017. október 20-22. (péntek-vasárnap), sorsolás október 20-án, pénteken este 20:00 órától a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának Nagy Aulájában (1-es terem).

Helyszín: Csíkszereda, Márton Áron Gimnázium sportterme.

Nevezési díj: A határon túlról érkező csapatok számára a nevezés ingyenes, románia i együtteseknek 200 RON.

I. KEK ALUMNI CSÍKSZEREDA NEVEZÉSI LAP 2017

A nevezési lapot kérjük a hokcsikszereda@gmail.com e-mail címre küldjétek. A témához írjátok: KEK ALUMNI. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a tornával kapcsolatban bátran keressétek András Elődöt az andraselod@yahoo.com e-mail címen vagy a +40 720 039 343 telefonszámon.

Nevezési határidő: 2017 október 15. A nevezés a kitöltött nevezési lap elküldésével válik hitelessé.