A X. jubileumi KEK-en a kosárlabda mezőnyéből is kikerültek a legjobbak

Bocskai Orsolya a Bolyai csapatából nyerte a legjobb játékos díját díját. Elmondása szerint: “Csakúgy mint az eddigi években, idén is sikerült felülmúlnia az elvárásokat” a Kárpát-medencei Egyetemek Kupájával kapcsolatban. Hozzátette, hogy idén már harmadik éve jöttek a KEK-re, de most végre sikerült meccset nyerniük is, mivel “a csapatunk most kezd igazán összeforrni”. Kíváncsian várjuk mi lesz jövőre!
Bocskai Orsolya (balra)
 
 
Rozs Máté pontkirály szerint a KEK-et a pandához lehetne hasonlítani. Érdekes hasonlat, viszont az indoklás igen találó, ugyanis  “barátságosnak, aranyosnak néz ki, de ha túl közel merészkedsz hozzá, csak akkor mutatja ki a foga fehérjét.”
Rozs Máté
 
Baranyai Péter a torna legjobbjának választott játékosa kiemelte a csapatok elszántságát és küzdeni akarását, hiszen “volt, hogy az első negyedben eldőlt egy-egy meccs, de egyik csapat sem adta fel és az utolsó percig élvezetes volt mindegyik meccs a hozzáállás miatt.”

Reméljük jövőre is találkozunk Veletek! Gratulálunk a díjakhoz, amik a nyertesek elmondása szerint a vitrinekbe kerülnek.