Indul a nevezése az 30. jubileumi ELDK-nak azaz a legnagyobb hagyományokra visszatekintő egyetemista kupának!

A 30. Erdélyi Labdarúgó Diákkupa-ELDK szervezői szeretettel várják a magyarországi egyetemista csapatok jelentkezését a 2019. december 20-22. között Székelyudvarhelyen sorra kerülő bajnokságra.

Büntetőpárbaj a tavalyi döntőből

Beharangozóként fogadjátok az UFF egy cikkrészletét:

A harmincadik ELDK. Ismételgetjük, mert valahol szinte hihetetlen – és mégis valós – a diákkupa által elért hármas jubileum. Bizony méltán lehetünk büszkék erre a rendkívüli életpályára, az amatőr sportrendezvényre, amely nem csupán a szokványos megmérettetést jelenti, amely nem egyszerűen labdarúgás, ahol a rangsor a legfontosabb, hanem valóságos magyar focitörténelem, a Kárpát-medencei magyar ifjúsági összefogás, az együttgondolkodás és a sport terén tenni akarás megvalósítása, számtalan maradandó emlék és barátságok születése is (idézet az első 25 évet megidéző réztábláról, amelyet a városi sportcsarnok bejáratánál helyeztünk el).

Az ELDK nevezési feltételei illetve a nevezési dokumentumok miatt keressétek fel az Udvarhelyi Fiatal Fórum honlapját, ahol bővebben is tájékozódhattok a magyar erdélyi focitörténetről!

A tavalyi győztes ELTE-BEAC csapata

Az Facebook-eseménye: ITT

A 30. ELDK társrendezvényénak Facebook-eseménye: ITT

Minden további tájékoztatásért forduljatok bátran hozzánk, a szervezőkhöz. ELDK, több mint egy bajnokság!:)

Csoportkép a díjátadó után