– A KEK születésénél is ott voltál, ennek immáron 11 éve. Ez idő alatt melyik borodra vagy a legbüszkébb?
A siller boraimra vagyok a legbüszkébb, amit minden évben készítek, mert a siller bor egy helyi különlegesség, amit már nagyapám is csinált. Nagyon örömmel tölt el, hogy folytathatom ezt a hagyományt és remélem, hogy a Paksi Siller újra olyan híres lesz, mint nagyapám idejében volt.
– Minden évben más bor lesz az ún. KEK bora. Idén melyik lesz az és miért?
Idén a siller borunkat választottuk a KEK borának, azért mert szeretném megismertetni a résztvevőkkel is a Tolnai Borvidék és Paks egyik hagyományos bor fajtát.
– Hol lehet megvásárolni a boraidat?
Elsősorban a pincémnél hozzáférhetőek a nedűk, valamint Budapesten a pincearon.hu webshop és üzletben, a klauzál téri Lumen Zöldségesnél és szerencsére már számos étteremben és borbárban is lehet fogyasztani a boraimat.