Csapatbemutatkozó sorozatunk az kosárlabda torna szereplőivel folytatjuk!

Semmelweis Egyetem – SE

A Semmelweis Egyetem csapatát orvostan hallgatók, fogorvostan hallgatók, egészségügyi szervező szakos hallgatók alkotják.Az összeszokást a játékosok közt tavaly szeptemberig az amatőr egyetemi bajnokság A csoportja biztosította, tavaly szeptembertől pedig a Budapesti Műszaki Egyetem saját bajnokságában veszünk részt, ahol eddig az első helyen állunk. E mellett a medikus kupán szoktunk még kiállni, mely a 4 itthoni orvosi egyetem közti összecsapás. A mostani új játékosaink mellett vannak rutinosabb játékosok is a csapatban, akik már ott lehettek a KEK kupán tavaly és tavalyelőtt is. Mindkétszer a dobogó második fokára állhattunk.Idén a célunk a dobogó legfelső fokára állni és végre hazavinni az aranyérmet!
A mérkőzéseket a csapatból már mindenki nagyon várja, nagyon szoros és izgalmas meccseket játszottunk eddig a KEK kupán, melyek mind a fair play jegyében zajlottak.A csapatról való fotónk is egy szoros mérkőzés utáni ünneplésből elkapott kép a tavalyi KEK kupáról. A döntőbe egy buzzerbeater-rel (utolsó pillanatban dobott kosár) jutottunk, azzal állítottuk be az 1 pontos győzelmünket.

A marosvásárhelyi orvosi egyetem és a kolozsvári újra összeáll, hogy kilátogasson és újra érezze a 3 nap remek hangulatát.

Felvegye a harcot ismét és megküzdjön a mára már megismert riválisokkal.

A Kolozsvári 2&24 csapat tagjai ebben a formációban még nem szerepeltek a Kárpát-medencei Egyetemek kupáján, habár néhány játékos rendelkezik a kupában szerzett tapasztalatokkal. A játékosok közti kapcsolatot nagy részben a különböző  Erdélyi kosárbajnokságok tartják egyben, itt szoktunk találkozni és mindeddig csak ellenfelekként léptünk pályára. Ez most változik, és együttes erővel szeretnénk a teljesítményünknek megfelelő legjobb helyezést elhozni Budapestről. A csapatot kézdivásárhelyi, gyergyószentmiklósi, székelyudvarhelyi és szatmárnémeti játékosok alkotják. A kosárlabda iránti szenvedélyünkkel szeretnénk megemlékezni az idén januárban elhunyt Kobe Bryant-re, így született meg a csapat neve is.

Cikkünk folyamatosan frissül a legújabb csapatbemutatkozókkal!