Idén immáron harmadik alkalommal támogatja a VIWA Vitaminwater a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját, hogy a résztvevők a mérkőzések során megfelelő minőségű folyadékpótlásban részesüljenek. A támogatás kapcsán Kaszás Attilával, a cég ügyvezetőjével beszélgettünk.

Idén a futás is bekerült a KEK sportágak közé, ahol a résztvevők a rajtcsomagban és a befutócsomagban is találkozhatnak a VIWA termékeivel. Miért fontos cégük számára az egyetemi sport és a KEK ügye?

Úgy gondoljuk, hogy az egészséges életmód, a rendszeres mozgás nagyon fontos mindannyiunk életében. Szeretünk mozogni, és szeretünk szurkolni is, ezért támogatunk szinte minden sportágból valamilyen sportolót vagy csapatot. Szerencsések a diákok, hogy az ELTE ilyen sokféle lehetőséget kínál nekik, hiszen sokan az egyetemen elkezdett sportot életük végéig űzik. Örülünk, hogy az együttműködésünknek köszönhetően egyre több fiatal találkozik a vitaminvizekkel, és sokuktól érkezik visszajelzés, hogy a napi rutinjuk részévé válnak a termékek. 

Mi is az a vitaminvíz és miért ajánlott a fogyasztása – kiemelten a sportolók, futók számára?

A vitaminvíz nem víz, de nem is átlagos üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal; épp ezért lettek hamar népszerűek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében világszerte. A Viwa Vitaminwater termékek csökkentett energiatartalommal, steviával és gyümölcscukorral (fruktóz) édesítve készülnek, sőt már több féle ZERO termék is elérhető, amikben 0 kcal található, ezért diétázók, sportolók számára is ideális választást jelenthet. Az ajánlott napi vitamin mennyiséget sokszor nehéz csak az étkezésünkkel bevinni a szervezetünkbe, hiszen a stresszes életmód, betegségek, és a rendszeres sportolás közben gyorsabban kiürülhetnek a vitaminraktáraink. A VIWA vitaminvizek erre a problémára nyújtanak egyszerűen megoldást. 

A VIWA Vitaminwater az új arculata mellett új ízekkel is folyamatosan előrukkol. Melyek most a legnépszerűbb termékek?

Az örök kedvenc a citromos Immunity és Immunity ZERO, ezekben 1000 mg C-vitamin és D3 vitamin is megtalálható, így az egész napi vitaminszükségletet fedezik. A sportolók körében pedig a guava-narancs ízű Magnemax, nevéből is adódóan magnéziummal, valamint a vörösáfonyás Vitality népszerű, amiben természetes formában található meg a koffein, biztosítva az egész napos lendületet. Még idén egyébként új ízzel is jövünk, még többet nem árulnék el, csak annyit, hogy szuper hatással lesz a memóriára, így az egyetemistáknak kifejezetten ajánlom! 🙂

Mit üzennének az eseményen részt vevő hallgatóknak, sportolóknak?

Mindenkinek sok sikert, ti vagytok a jövő!