Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club által rendezett Kárpát-medencei Egyetemek Kupája a sport mellett 2013 óta a jótékonysággal is össze van kapcsolva. Minden évben egy kiválasztott, határon túli intézmény számára gyűjtünk a KEK teljes ideje alatt, mind tárgyi felajánlásokkal, mind pedig a pólóeladásokból befolyó összeggel. A jótékonysági programunkról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

Az idei évben a Munkácsi 3. sz. II. Rákóczi Ferenc Középiskola diákjai számára gyűjtünk. Az intézményben jelenleg 500 gyermek tanul, az iskola tanári kara pedig 50 fővel büszkélkedhet. Az iskola szellemisége és arculata sokak életében egy biztos pont a városban. A közoktatás mellet egy értékálló szellemi hagyományokkal is rendelkező gazdag nevelési formát szeretnének átadni az ott felnövekvő generációknak.

A jótékonysági pólóvásárlásra több lehetőségetek is van. A XII. KEK hivatalos eseménypólóját a regisztrációnál, a csarnokok előtt tudjátok megvásárolni. Emellett az idén először megrendezésre kerülő I. KEK Run 2021 futópólóját is megvehetitek, ezt a futóverseny ideje alatt tehetitek meg.
A KEK póló ára 2990 ft, míg a KEK Run póló ára 3500 ft.
Fontos: a helyszínen csak készpénzben tudtok majd fizetni!

A pólók online is megvásárolhatóak a BEAC webshopjában, limitált példányszámban, amennyiben a bankkártyás fizetést részesítenétek előnyben.
KEK póló: https://www.beac.hu/termek/kek-polo
KEK Run póló: https://www.beac.hu/termek/kek-run-polo

Bizonyítsuk be, hogy a KEK túlmutat a sporton, túlmutat minden versengésen! Kérjük a résztvevő csapatokat, a torna támogatóit és minden, a kárpát-medencei magyarság megmaradásáért tenni akarót: segítsünk együtt a Kárpát-medence rászoruló fiataljainak!