A délelőtt során az A és a B csoport mérkőzéseit rendezték, a C és D csoportok csoportmeccseire pedig délután kerül majd sor.

Az A csoportban egyből egy kisebb meglepetéssel indult a nap, ugyanis az ELTE csapata nem bírt a Sapientia csapatával, ám a 0-0 eredmény ekkor még nem volt tudható, kinek lesz jó a továbbjutás szempontjából. A Pázmány ellenben jól rajtolt az NKE-s Renegátok ellen, ám utána a Sapientia megállította a lendületüket. Az ELTE is 4-0-ra verte az NKE csapatát, a Sapientia pedig 3-1-re a Pázmányt. Az ELTE-Pázmány meccsen azonban a 2-1-es vendég siker azt jelenti, hogy a Sapientia első helye mellett a Pázmány jutott tovább második helyen, az ELTE pedig meglepetésre csak a vigaszágon folytatja a tornát.

A B csoport küzdelmei során mondhatni érvényesült a paírforma, hiszen a TFSE csapata 3 győzelemmel, 9 megszerzett ponttal és +15-ös gólkülönbséggel toronymagasan az első helyen végzett. A második helyért óriási csata folyt a SOTE és a Corvinus közt, ám az egymás elleni mérkőzésen elért 3:2-es Semmelweis győzelem az ő továbbjutásukat jelentette, míg a Corvinus Futsal és a II. Rákóczi a vigaszágon folytathatja a KEK küzdelmeit.