A XII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján sem maradhatott el a szokásos jótékonysági sportszer-, és adománygyűjtés, ezúttal a Munkácsi 3. sz. II. Rákóczi Ferenc Középiskola diákjai számára gyűjtöttünk felajánlásokat. Szeretnénk megköszönni minden egyes csapatnak és résztvevőnek, aki adományozott a XII. KEK ideje alatt és támogatta a rászoruló kárpátaljai fiatalokat!

A jótékonysági felhíváshoz idén csatlakozott fővédnökként Kövér László, az Országgyűlés elnöke, és a Ferencvárosi Torna Club egy dedikált Fradi kézilabdával. Ez utóbbit most jótékonysági árverésre bocsátjuk, a befolyt összeget pedig szintén az iskola javára ajánljuk fel.

A labdát a Fradi BL-ben is szereplő női kézilabdázói írták alá: Bíró Blanka, Janurik Kinga, Julia Behnke, Kisfaludy Anett, Kovacsics Anikó, Szucsánszki Zita, Tóth Nikolett, Grbics Itana, Angela Malestein, Kovács Anett, Alicia Stolle, Klujber Katrin, Ferenczy Diána, Emily Bölk, Csiszár-Szekeres Klára, Szöllősi-Zácsik Szandra, Márton Gréta, Hársfalvi Júlia, Ballai Anna, illetve Dr. Koltay András, a KEK védnöke, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, a BEAC alelnöke, valamint Murai László, a HÖOK elnöke is ellátták kézjegyükkel.

A labdára az alábbi LINKEN tudtok licitálni november 16-ig.