Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. bemutatja: a tavalyi nagy sikerű debütálás után idén ismét megrendezzük a KEK Run-t, a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája jótékonysági futóversenyét! Köszöntsétek Ti is a tavaszt Budapest egyik legújabb futóversenyével! A gyönyörűen felújított Orczy parkban autómentes környezetben a természethez közel hódolhattok a legnépszerűbb szabadidősportnak! A távok a tavalyihoz hasonlóan 5,5 km és 10 km egyéniben, valamint a 10 km két fős váltóban teljesíthetőek. Minden befutónak jár a KEK Run rajtcsomag, emellett pedig a futótársainkat befutócsomaggal és éremmel díjazzuk. A kategóriák győztesei értékes nyereményekkel gazdagodnak majd, emellett a verseny alatt végig élő DJ-show gondoskodik a jó hangulatról!

Az esemény időpontja és helyszíne: 2022. március 5., Ludovika Campus – Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Nevezés: a nevezési felület a versenykiírással és a nevezési díjakkal hamarosan elérhető a kekbudapest.hu weboldalon! Ne feledjétek, a nevezéssel, illetve az eseményre szóló jótékonysági pólóvásárlással egy nemes ügyet támogattok, hiszen eseményünkön idén is egy határon túli magyar iskola számára gyűjtünk adományokat!

Várunk minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat, lelkes hobbifutókat és profi atlétákat, hiszen több kategóriában is hirdetünk győztest!

További részletek hamarosan!