2022. máricusában immár második alkalommal lesz megrendezve Budapest egyik legújabb jótékonysági futóversenye, a KEK Run. Hamarosan elindul a nevezési felület, ahol tudtok jelentkezni a három különböző táv egyikére! Minden indulónak jár egy KEK Run rajtcsomag, valamint a befutókat éremmel és befutócsomaggal díjazzuk. Természetesen, a kategóriák győztesei külön nyereménycsomaggal gazdagodnak majd! A verseny alatt élőben DJ fogja szolgáltatni a jó hangulatot az Orczy parkban. A nevezéssel és pólóvásárlással idén is jótékony célokat támogathattok, ugyanis egy határon túli magyar iskola számára gyűjtünk adományokat az eseményünkön!

Időpont és helyszín

Idén is a nem rég felújított Ludovika Campus szolgál a futóverseny helyszíneként, ahol csendes, autómentes környezetben élhetitek át a futás örömeit.

Időpont: 2022. március 5.,

Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Campus

Távok

  • 5,5 km egyéni
  • 10 km egyéni
  • 10 km páros váltó
    • Váltás: 5,6 + 4,4 km

Kategóriák

5,5 km és 10 km egyéniben női és férfi kategóriában, valamint 10 km páros váltóban férfi, női és vegyes kategóriában a következő korcsoportok vannak:

  • 25 év alatti,
  • 25-34 év,
  • 35+

Az 5,5 km és 10 km egyéni teljesítők közül férfi és női kategóriában 1-3. helyezett abszolút győztest, valamint korcsoportos győzteseket díjazunk. 10 km páros váltó versenyszámban 1-3. helyezett csapat férfi, női, vegyes abszolút győzteseket kapnak díjat.

Ezen felül minden teljesítő éremmel és befutócsomaggal gazdagodik!

Útvonal

Az idei verseny útvonala megegyezik a tavalyi versenyével.

A rajt/cél a versenyközpont mellett lesz felállítva, illetve 1km-ént frissitőpont lesz kijelölve. A terep 100%-ban aszfalt, így javasoljuk, hogy ennek megfelelően válasszátok meg a futócipőt! A szintemelkedés minimális.

Nevezésí díjak

A regisztráció a nevezési díj befizetésével válik érvényessé. Az online regisztáció a KEK oldalán lesz elérhető hamarosan! A helyszíni nevezés legkésőbb a futam rajtja előtt egy órával lehetséges!

A teljes versenykiírást a https://kekbudapest.hu/futas/ oldalon találhatjátok meg.

Várunk szeretettel minden futáskedvelőt márciusban, a Ludovika Campuson!