A nemzetközi vírushelyzetre való tekintettel összeszedtük nektek a legfontosabb információkat, amiket a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája szempontjából tudnotok kell

MASZKVISELÉS

A jelenleg hatályos jogszabályok szerint kötelező a maszkviselet zárt térben megrendezett sportrendezvény résztvevőjének a sportrendezvény helyszínén a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével.

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

Sportolók számára a sportlétesítményekben nem lesz kötelező az oltási igazolvány, de a megnyitón, sorsoláson, illetve a kiegészítő programokon igen!

BEUTAZÁSI SZABÁLYOK

A Magyarországra való beutazási lehetőségek országról országra eltérnek, valamint napról napra változhatnak. Kérünk titeket, hogy a legfrissebb szabályokról tájékozódjatok a Konzuli Szolgálat honlapján, valamint a szóban forgó ország intézkedéseit is vegyétek figyelembe!

A helyzet folyamatos változását nyomon követjük, cikkünket is folyamatosan frissítjük majd a legújabb rendelkezésekkel. Emellett a koronavirus.gov.hu oldalon is tájékozódhattok a legfrissebb szabályozásokról!

Vigyázzunk egymásra!