Jártál már a Fradi-öltözőjében? Ültél már a Groupama Aréna kispadján? Most itt a lehetőség! A KEK sportszakmai partnere, a Ferencvárosi Torna Club felajánlásából a 2022-es kupán résztvevők megtekinthetik a régió legjobb pályáját és a 32-szeres magyar bajnok FTC otthonát, a Groupama Arénát, amely az elmúlt 3 évben több Bajnokok Ligája- és Európa Liga-mérkőzés helyszíne volt.

A stadiontúra keretén belül megtekinthetik a stadion VIP-részlegét, egészen pontosan az egyik Sky Box-ba is betekintést nyerhetnek. Emellett a túra során érintik a 2. emeleti konferencia területet, mely mérkőzésen a VIP Gold-nak felel meg. Ezt követően a sajtóterembe látogathatnak el, ahol a sajtótájékoztatók zajlanak.

Nem maradhat ki természetesen a túra során a hazai öltöző megtekintése, illetve látogatóink a pályánál rövid időre a vezetőedző szerepében is érezhetik magukat, leülhetnek akár a kispadra is.

A túra utolsó állomása a Fradi Shop, ahol a résztvevők zöld-fehér relikviákat is beszerezhetnek.

A túra során fotózni, videózni térítésmentesen szabad! A jelenleg hatályos rendeletek szerint védettségi igazolvány nem szükséges a jelentkezéshez.

Helyszín:

Groupama Aréna, 1091 Üllői út 129., stadion főbejárat

Időpontok:

Március 4. péntek 9:15 – Az első 40 fő jelentkezését tudjuk elfogadni

Március 4. péntek 9:45 – Az első 40 fő jelentkezését tudjuk elfogadni

Amennyiben további igény mutatkozik rá, újabb túrákat is tudunk indítani.

A regisztráció sikerességéről és a kapcsolattartó adataival kapcsolatban e-mailben jelentkezünk.

Kapcsolattartó: Velki Dorka – velkidorka@gmail.com

Jelentkezési felület: ITT