Nem csak a rengeteg sportesemény és jó hangulat miatt lesz érdemes kilátogatni idén a KEK-re. Ez évben igazi futballcsillagokat, világsztárokat láthatunk játszani a Ludovika Campuson. Igaz nem életnagyságban, hanem digitális keretek között, de az élmény hasonlóan szórakoztató lesz!

Az e-sport keretei között FIFA-bajnokság indul 2022 tavaszán a KEK-en!

A verseny ideje és helyszíne

2022. március 4. péntek
Nemzeti Közszolgálati Egyetem, 1091 Budapest Üllői út 121.

Kik nevezhetnek?

A KEK-re nevezett női és férfi játékosok.

A női és a férfi játékosok együtt versenyeznek!

A tornán hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták (aktív, esti, passzív), valamint 1990. január 1. után született alumni-öregdiákok vehetnek részt

A játékosok hallgatói jogviszonyát a megfelelő iratokkal köteles igazolni, jogosulatlan szerepeltetés a csapat kizárását vonhatja maga után. A játékosoknak legkésőbb 9.30-ig meg kell jelenni a Ludovika Aréna bejáratánál található regisztrációnál, ahol rendezniük kell a nevezés költségeit, továbbá megkapják a KEK-es karszalagokat. 

A KEK-re 2022. március 4-ig lehet nevezni a regisztrációs felületen (megtalálod az oldal alján, vagy a honlapon a “nevezés” fül alatt) .

Nevezési díjak 

A játékosok számára a nevezési díj ingyenes.

Az első 8 nevező helyét tudjuk biztosítani a tornán, az utánuk beérkező nevezések várólistára kerülnek, akik az első 8 nevező visszalépése okán tudnak bekerülni a tornára.

A verseny lebonyolítása és díjak

A KEK versenyének lebonyolítása PS4 játék konzolokon történik 1v1 játékmenetben, egyenes kieséses lebonyolítási rendszerrel. Minden mérkőzést az Electronic Arts Inc. által kiadott EA SPORTS FIFA 22 (PS4) változatával kötelező lejátszani.

Minden mérkőzést egy valós és egy virtuális játékvezető felügyel.

Valós Játékvezető: A szervezők által kijelölt természetes személy, aki felügyeli a verseny szabályos menetét és a vitás helyzetekben jelen szabályzat alapján döntést hoz. Döntésüket kizárólag a versenybíróság írhatja felül vitás esetekben.

Virtuális Játékvezető: Az EA SPORTS FIFA videojáték mesterséges intelligenciája, amely a futball mérkőzés-szimuláció részeként, az aktuális labdarúgó szabályok betartását ellenőrzi. A virtuális játékvezető döntései ellen fellebbezésnek helye nincs. A szimulációban elkövetett szabálytalanságokat a versenybíróság a virtuális játékvezető kizárólagos hatáskörébe helyezi.

A szervezők a verseny kezdete előtt elkészítik a mezőny összesorsolását. Ez véletlenszerűen történik.

A mérkőzések időtartama: 2 x 6 perc

Minden nevező oklevelet kap.

A díjazás:

I. helyezettek kupa,

I-III. helyezettek egyedi KEK érem díjazásban részesülnek.


Nevezz most!


További információkért olvassátok el a versenykiírást, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén!