Miközben már lassan minden egyetemista sportoló a Kárpát-medencében a KEK lázában ég, nekünk még az esemény előtti utolsó pillanatokra is maradtak bombahíreink: az idei évben

a Trollfoci csapata is a KEK mellé állt!

Magyarország egyik legnépszerűbb focival foglalkozó médiaszereplője híres a jótékonysági kampányok támogatásáról, így nem is volt kérdés számukra, hogy elfogadják a felkérést és segítsék a KEK csapatát a jótékonysági akcióban. A médiafigyelem mellett pedig még az is lehet, hogy a nevezők valamelyik TrollFoci adminnal futják majd le a szombati KEK Run-t, így nem érdemes késlekedni a nevezéssel, amelyhez linket itt találtok: NEVEZÉS

Adriánnal, a TrollFoci egyik adminjával találkoztunk a Ziccer! TrollFoci Sport Pub-ban

TrollFoci és a jótékonyság

A sportoldal mára nem csak a mémekről és a sporttal kapcsolatos posztjairól híres, hanem rengeteg nemes ügyet támogatott már jótékonysági árverés formájában. Többek között ilyen volt Burinda Zsombi esete, ahol az SMA1-es beteg kisfiú részére gyűjtöttek támogatást, egy magyar válogatott mez licitre bocsátásával, de tartottak már adománygyűjtést hajléktalanoknak, illetve állatmenhelyek számára. Ezen kívül nem egy alkalommal álltak már be a határon túli magyarság kezdeményezései mellé, ahogy történt az most is, a KEK-kel való együttműködés formájában.

A TrollFoci és a KEK egy közös jótékonysági megmozdulást tervez az idei eseményen, amely a KEK jótékonysági programjával lesz összeegyeztethető. Részletek hamarosan!

Forrás: TrollFoci Facebook oldal

Nincs KEK buli nélkül, nincs buli KEK nélkül

Minden évben megszokhattátok már, hogy a KEK rendezvényen a pályán történő események mellett a pályán kívüli, amolyan “harmadik félidő” legalább olyan fontos a hosszú távú kapcsolatépítés céljából. Az idei évben sem lesz ez másként, a KEK 2022 hivatalos partnere a Trollfoci vendéglátóipari egysége, a Ziccer! Trollfoci Sport Pub lesz!

A legnépszerűbb magyar sport-mémoldal bárja ad majd helyet az esti lazításoknak, ahol speciális KEK-italakciókkal várunk titeket!

  • sör: 490,-
  • long drinkek (rum-cola, vodka-szóda, gin-tonic): 750 ,-

Az italakciók érvényesítéséhez a helyszíni nevezéskor kapott karszalagokat fogjátok majd tudni használni, illetve a KEK-italokat kérni!

Cím:

Ziccer! Trollfoci Sport Pub
Budapest, Erzsébet krt. 48, 1073

Kattints a térképhez

Megközelítés:

  • 4-6 villamos – “Király utca / Erzsébet körút” megállójából 1 perc séta
  • M2 metró – “Blaha Lujza tér” megállójából kb. 10 perc séta

Gyere el Te is a KEK napjai után egy frissítőre, ezt a Ziccert ne hagyd ki!


Ezúttal is köszönjük a TrollFoci csapatának a támogatást, reméljük ez az együttműködés hosszú távon is fennmarad!