A Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK) az elmúlt évek egyik legnagyobb határokon átívelő sporteseményévé nőtte ki magát. Az 5 ország magyar ajkú hallgatóinak részvételével zajló, határokon átívelő sporteseményt 2023. március 2-4. között 14. alkalommal kívánja megrendezni a beacfoci bajnokságokat is szervező Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC). A futsal-, alumni foci-, kosárlabda-, röplabda-, asztalitenisz-, esport-, darts-, és sakktornák mellett, immár 3. alkalommal futóversenyt is rendeznénk, KEK Run címmel. Az eseményre felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és anyaországi egyetemekről, főiskolákról érkeznek a csapatok. A tavalyi évben közel 1500 résztvevőt tudtunk vendégül látni.

Idén a szervezési-, pályabérleti költségek az egekbe szöktek, amelyek rendezvényünk megszervezését is nagyban megnehezíti.

A KEK továbbélésének kulcsa, hogy erős támogatókat tudjunk megnyerni az eseménynek, ezért a KEK közösségéhez fordulunk: olyan együttműködő partnereket, cégeket keresünk, akik potenciális támogatóink lehetnének akár rövid-, akár hosszú távon.

Sok szeretettel várjuk – a kek@beac.elte.hu email címre – ötleteiteket, személyes kapcsolatokat 1-1 nagyobb céghez, akik számára fel tudnánk vázolni a KEK-kel kapcsolatos együttműködési lehetőségeket.

A tavalyi eseményünk látványos összefoglaló videója az alábbi LINKRE kattintva elérhető. A Kupáról további információ elérhető honlapunkon.

A KEK támogatói kiajánló pdf formátumban itt elérhető.