2023-ban ötödik alkalommal támogatja rendezvényünket a a VIWA Vitaminwater, gondoskodva arról, hogy a KEK résztvevői megfelelő folyadékpótlásban részesüljenek az intenzív sportolás és izgalmak közepette. A támogatás kapcsán beszélgettünk Kaszás Attilával, a VIWA Vitaminwater ügyvezetőjével.

Tavaly Te is részt vettél a KEK díjátadóján, illetve a VIWA kollégái a korábbi években a futóversenyen is rajthoz álltak. Milyen a benyomásotok a rendezvényről?

Évről évre nagy örömmel figyeljük, hogy milyen sok fiatal vesz részt a KEK eseményeken. Fontos számunkra, hogy a sport az emberek mindennapjainak része legyen, hogy az egészségtudatos élet alappilléreit az egyetemi évek alatt megszerezhessék. Büszkék vagyunk arra, hogy a KEK programok szponzoraiként mi is segíthetünk ebben!

Mi az idei újdonság a kínálatotokban, ami a KEK-en is feltűnik majd?

Európa egyik vezető vitaminvíz márkájaként új célt tűztünk ki magunk elé a 2023-as évre: szerettük volna a méltán népszerű ICE TEA termékkategóriát egy magasabb szintre emelni, többet nyújtani az átlagnál…és így születtek meg a Viwa Vitaminteák! Jelenleg két ízben, organikus teával, és vitaminok hozzáadásával érhetőek el, alig várjuk a visszajelzést a KEK résztvevőktől, hogyan ízlik nekik.

Melyik az az összetevője a VIWA termékeinek, amely fontos egy sportoló számára?

A Vitaminteákat, csak úgy, mint a Viwa további termékeit mindenkinek ajánljuk, aki szeretné a napi folyadékbevitelét az ásványvízen kívül más forrásból is biztostani. A Viwa termékek egészségesebb alternatívát jelenthetnek a hagyományos üdítőkhöz képest, hozzájárulnak a napi szükséges folyadék elfogyasztásához, ráadásul a vitaminszükségletünket is biztosítják. Sportoláshoz kifejezetten a Magnemax vitaminvizet ajánljuk a benne lévő magnézium miatt, de a változatos ízek és összetételek garantálják, hogy mindenki megtalálja a kedvencét!

Hogyan járul hozzá a vitaminvíz a sportolók sikeréhez?

Egy sportolónak kiemelten fontos, hogy odafigyeljen a napi folyadékbevitelére. Azonban tudjuk, hogy a víz néha már unalmas lehet, és ilyenkor örömmel fogyasztunk valamit, ami finom, és egy kicsit megtöri a monotóniát. A Viwa termékekben mindent megtalálhatsz, amire szükséged van egy kimerítő nap közben: 600 ml ásványvíz, gyümölcsös ízek, vitaminok és ásványi anyagok.