Már csak pár nap, és újra Sport Határok Nélkül! Az alábbiakban olvashatjátok milyen programok várnak titeket idén!

Csütörtök

Mint minden évben, a XIV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája is egy hivatalos megnyitóval veszi kezdetét csütörtök este, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nagyvárad téri oktatási épületének aulájában. A főszervezők és támogatók rövid megnyitó beszéde után rögtön következik a csapatok sorsolása, így kérjük érkezzetek időben, hogy ne maradjatok le a beosztásról! A sorsolás után koccinthattok a sporttársakkal, a Mayer Pince különleges KEK-boraival!

2022. KEK megnyitó

A megnyitó után lesz egy kis ideje mindenkinek megpihenni és készülődni, hiszen éjféltől vár mindenkit a Remix Dance Club ELTE TÁTK x PPK Szemeszternyitó White Party , ahova KEK karszalaggal 2000 Ft a belépési díj!

Péntek

Érdemes korán kelni, hiszen délelőtt 10 órakor a Ferencvárosi Torna Club-nak köszönhetően lehetőség van néhány játékosnak meglátogatni a Fradimúzeumot! Azonban nem csak a múzeumtúra miatt lesz érdemes korán felkelni, ugyanis péntek reggel újra a sporttól lesznek hangosak a KEK pályái!

2022 KEK futsal

Reggel 8 órától kezdődően elindulnak a csoportmérkőzések: futsal, kosárlabda, röplabda, illetve egy órával később 9-kor egyéni asztalitenisz mérkőzések is megkezdődnek. A Darts is még a délelőtti órákban fog elkezdődni, 11-kor. Alumni foci csoportmérkőzéseire egy kicsit várni kell ők 18 órakor fogják megmérettetni magukat. A helyszínek, változóak, futsal csoportmérkőzések A-F, kosárlabra, asztalitenisz és darts a Ludovika Campuson lesz megrendezve. Az egyetemi futsal G-H csapatai, pedig a Sport11 helyszínén lesznek. A röplabda esetében, nekik a Tüskecsarnok tornaterme lesz a helyszín, alumni foci esetében, pedig az ELTE műfüves sportpályája ad helyet.

Egy ilyen izgalmas nap lezárásaként, mindenki megérdemel egy kis pihenést, amit meg is lehet tenni a The Downtown táncparkettjén. Éjféltől várunk mindenkit, a belépő 2000 Ft, KEK-es karszalaggal!

Szombat

Majd elérkezik a nap, amikor az izgalom a tetőfokára hág!

Szombaton a döntők mellett idén harmadik alkalommal futhattok egy reggeli frissítő 5 vagy 10 km-t, valamint az új 1,1-es km távon is kipróbálhatjátok magatokat. Ha még nem neveztél ne habozz, mert gyorsan fogynak a helyek!

III. KEK Run nevezés

A szombati rájátszások és döntők ugyanazon helyszínen lesznek megrendezve, mint az azonos sportág csoportkörei a pénteki napon!

Ugyanezen a napon kerül lebonyolításra a Sakktorna, az NKE Orczy úti kollégiumában.

Ráadásként pénteken és szombaton a Ludovika Lounge-ban találkozhattok egy EFOTT standdal, ahol 10%-os kedvezményes kupont kaphatnak a résztvevők.

A döntők végeztével minden résztvevőt és nézőt szeretettel várunk a Ludovika Arénába, ahol 18 órától megkezdődik az eseményünk hagyomány szerinti lezárása, a KEK Finálé! A Finálé elengedhetetlen résztvevője a BEAC Cheerleaders csapata, akik ismét látványos bemutatóval fogják elkápráztatni a nézőközönséget. Ugyanitt kerül sor az idei díjátadókra, amik hivatalosan is lezárják a XIV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját.

2022. KEK díjátadó

…és habár a Kupának vége, érdemes megünnepelni az eredményeket és kiengedni a fáradt gőzt, amit meg is tehettek a The Downtown helyszínén! A belépés ingyenes!

Itt láthatjátok az egész programtervet:

2023. KEK programterv

Ezen a térképen pedig láthattok minden helyszínt, beleértve a szállásokat, Fradi múzeumot és mindent, amire még szükség lesz az elkövetkezendő napokban:

2023. KEK térkép

A KEK bulikról is összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket érdemes tudni:

2023. KEK bulik

Végezetül, meghoztuk nektek a XIV Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának kiadványát! Olvassátok el: