Összegyűjtöttük számotokra, hogy miért is érdemes apait-anyait beleadni a 14. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján!

Futsal:

A dobogós helyezettek a Mayer Pincészet boraival, és az MLSZ Budapesti Igazgatóság támogatásával egyedi érmekkel és kupákkal gazdagodnak! Emellett az első helyezettek egyedi KEK logóval ellátott Joma mezekkel és EFOTT napijegyekkel, az ezüstérmesek Decathlon utalvánnyal, míg a bronzérmesek VIWA Vitaminwaterrel térhetnek haza!

Alumni foci:

A nyeremények között szerepel az Országos Minifutball Szövetség felajánlásából egy garnitúra mez, a Decathlon jóvoltából ajándékutalvány, EFOTT napijegyek, valamint a Mayer támogatása által borok is gazdára találnak.

Röplabda, kosárlabda:

A helyezettek kupa, érem és játékos különdíjak mellett a győztesek EFOTT napijegyeket, a második helyezett csapatok Decathlon utalványt, a harmadik helyzettek pedig VIWA vitaminwater vízcsomagot kapnak! A dobogósok a Mayer Pincészet boraival ünnepelhetnek.

Sakk:

A sakk torna kategória helyezettjei a kupákon, érmeken és a Mayer Pincészet borain túl a Magyar Sakkszövetség felajánlásából sakk könyveket kapnak a kategória helyezettjei. A legjobbak Decathlon utalvánnyal és EFOTT napijegyekkel térhetnek haza.

Darts:

A verseny dobogósait a kupák és érmek mellett értékes tárgyjutalmak várják, például a Mayer pincészet borai. A győztesek díjazásáról itt is a Decathlon, illetve az EFOTT gondoskodik!

Asztalitenisz:

Az egyéni és páros kategóriák dobogós helyezettjei egyedi éremben, kupa díjazásban részesülnek és 1-1 Mayer borral lesznek gazdagabbak. A győztesek itt is EFOTT napijegyeket és Decathlon utalványokat vághatnak zsebre!

Futás:

A kategória helyezettek érmet, míg az abszolút helyezettek érmet, kupát és az alábbiakat kapják:

1. helyezett: Decathlon utalvány, valamint egy napi jegy EFOTT-ra

2. helyezett: 1 tálca VIWA vitaminwater

3. helyezett: Mayer Pincészet bora

Valamennyi befutó egyedi befutóéremmel, VIWA Vitaminwater frissítővel, BioTechUSA harapnivalóval és Csíki Csipsszel gazdagodik!

A csapatsportoknál a Decathlon támogatásával, minden különdíjas ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb, innen is köszönjük nekik a szuper nyereményeket!

EFOTT felajánlásából a nyeremények:

Napijegy felajánlások:

Futsal – 14 fő
Alumni – 14 fő 
Kosárlabda (női – férfi) – 20 fő
Röplabda (női – férfi) – 30 fő
Asztalitenisz – 4 fő
Sakk – 2 fő
Darts – 2 fő

Hetibérlet felajánlások-14 fő

Heti bérleteket nyerhet a 2023-as EFOTT Fesztiválra “Az éjszaka ördögei” címet elnyerő csapat a KEK-en!

Ehhez annyit kell tennetek, hogy a @kekbudapest és az @efott_official oldalát megjelölve story-kat készítetek a következő napok élményeiről! Jöhet minden, amit csak meg tudtok örökíteni, sok-sok jó képet és videót várunk! Játsszatok és találkozzunk az év legnagyobb és legsportosabb egyetemi buliján, az EFOTT-on!

A Csíki Sörök-ben sem lesz hiány, hiszen a futsal és alumni foci alsóház, röplabda, kosárlabda (férfi-női) 1. helyezett, valamint, a felsoroltak különdíjasai ebben a jutalomban részesülnek.