Az idei KEK-en először két egyéni versenyszámban is megmérettethették magukat a hallgatók. A pénteki napon a kezdő és a haladó játékosok egyéniben, míg szombaton vegyesen a páros versenyszámban küzdöttek egymással a legjobbnak járó címért.

A kezdő kategóriában 11 játékos volt jelen. Első körben egy öt és egy hat fős csoportban játszottak körmérkőzéseket, melyekből az első három jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A két csoportelső Lieb Liza és Nagy Ferencz Norbert lett, akik ezzel automatikusan kvalifikálták magukat a legjobb négy közé. A két csoport második a másik csoport harmadik helyezettjei ellen küzdöttek meg a négy közé jutásért. A Gombkötő Gergő-Fülöp Dániel párharcból Fülöp Dániel, a Tóth Gellért – Takács József elleni küzdelemből pedig Tóth Gellért került ki győztesen. A két elődöntőben Lieb Liza és Tóth Gellért is 3:0-s győzelemmel jutott tovább. A bronz mérkőzést Nagy Ferencz Norbert nyerte, a döntőt pedig Lieb Liza 3:1-re.

A haladó kategóriában összesen 18-an jelentek meg az eredetileg tervezett 20-ból, így ott 4 db 5 fős csoportban küzdöttek meg egymás ellen a hallgatók. Itt minden csoportból az első két helyezett jutott tovább a főtáblára. A negyeddöntők során Kertész Kristóf Simon Gábor Dánielt győzte le, Medvés Antal Zsuffa Ádámon kerekedett felül, Mizsei Tamás Kurucz Mátét ejtette ki, végül pedig Korábián Tamás Takács Tibor ellen jutott a legjobb négy közé. A két elődöntőből Medvés Antal és Mizsei Tamás került ki győztesen. A 3. helyet végül Korábián Tamás érdemelte ki, a döntőben pedig Mizsei Tamás került ki győztesen.

A páros versenyszámban végül 8 db pár vett részt, akik egy körmérközéses rendszerben mérték össze képességeiket. Innen végül harmadik helyezettként Szabó Győző – Simon Dániel Gábor került ki, második helyezést Kertész Kristóf Zsuffa Ádám érte el, az első helyezést pedig Medvés Antal – Korábián Tamás vívta ki magának.