A több mint 100 csapat, és másfél ezer résztvevő, valamit támogatóink által összegyűjtött összeg pontosan 600 000 Ft lett. Köszönjük a csapatoknak, játékosoknak, a résztvevő egyetemeknek.

Kiemelten szeretnénk megköszönni a Ferencvárosi Torna Club-nak az árverésre felajánlott Tokmac Nguyen mezt, és a Fradi sportolóinak Kazi Tamásnak, Máté Zsuzsannának, Balázs Krisztiánnak és Kovács Anettnek, hogy népszerűsítették a jótékonysági programunkat.

Külön köszönjük Baji Balázsnak, hogy elvállalta és személyesen is jelent volt az eseményen, mint a 14. KEK nagykövete.

Köszönjük minden támogatónak és az árverésen licitálóknak, hogy fontosnak tartották a háború sújtotta Ukrajna magyar diákjainak megsegítését a mai nehéz időkben.

Közösségi média oldalán a kárpátaljai Sztojka Líceum alapítványának nevében Tóth Jenő atya köszönetét fejezte ki a KEK szervezőinek és résztvevőinek:

“A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club által rendezett Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján a jótékonyság középpontjában intézményünk állt. Iskolánk részére több mint 600 000 Ft gyűlt össze, amiért rendkívül hálásak vagyunk! Köszönettel tartozunk Simon Gábor igazgató úrnak és csapatának, akik szívükön viselik líceumunk sorsát!