A KEK részeként idén is rengeteg kiegészítő programot és társrendezvényt mutatunk be nektek, ahol interaktívan ismerkedhettek meg további érdekes aktivitásokkal és értékes nyereményekre is szert tehettek!

KEK-Lounge: A KEK szociális kapcsolatait és pezsgő életét biztosító közösségi térben idén is rengeteg kiállító és stand mutatkozik majd be nektek. A HÖOK, a Rákóczi Szövetség, a MEFS és a Sport és Lélek Sport-Pszichoterápiás Egyesület kínálatával és munkásságával is megismerkedhettek, de rajtuk kívül paintball is lesz az Orczy parkban, illetve az alábbiakbanolvashattok a többi kiállítóról.

Decathlon: Idén első alkalommal támogató partnerség mellett kiállítóként is részt vesz a Decathlon a KEK-en, akik  egy ügyességi pontgyűjtő játékkal készülnek a standukhoz ellátogatóknak, illetve egy renegerációs pontot is találtok majd náluk. Emellett a KEK Run-ra futócipő-tesztelési lehetősségel is készülnek Kalenji boxukkal, melyeket akár a verseny keretében is ki tudnak próbálni a résztvevők.

EUG-MEFS: Az Európai Egyetemi Játékokat 2024-ben Magyarországon rendezik meg. Ennek kapcsán a KEK-en is találkozhattok majd az eseményt képviselő szervezőkkel, még jobban megismerhetitek az egyetemi versenysport-életet, és a rendezvényről is tájékozódhattok – sőt, akár még önkéntesnek is jelentkezhettek!

FTC: A Ferencvárosi Torna Club, a KEK szakmai partnere felajánlásából Ti is kijuthattok az FTC Kecskemét elleni hazai bajnokijára a Groupama Arénába, amely március 3-án 16:30-kor kerül megrendezésre. A nyereményjáték részleteiről Instagram-oldalunkon tudhattok meg még többet, valamint azt is, hogy mit kell tennetek, hogy ott lehessetek!

EFOTT: A hazai egyetemisták legkedveltebb fesztiválja idén is a KEK mellé állt, így a kilátogató sportolók és érdeklődők idén is már tavasszal bebiztosíthatják helyüket a legfiatalosabb, legbulisabb nyári fesztiválra! A szerencsésebbek akár még Yetivel, az EFOTT kabalájával is találkozhatnak egy közös fotóra! Ezen túl az Éjszaka Ördögei címet elnyerő csapat EFOTT heti jegyekkel gazdagodnak! Ehhez nem is kell mást tennie a csapatoknak, mint minél nagyobb lelkesedéssel és aktivitással részt venni a rendezvényen és a bulikon, ezeket pedig rögzíteni valamilyen módon és posztoláskor, figyelni meg vannak-e jelölve a @kekbudapest és az @efott_official ! Használjátok a szlogent is: EFOTT – A legsportosabb fesztivál.

Éjszakai élet: A 2024-es jubileumi XV. KEK sem maradhat harmadik és negyedik félidő nélkül! Mindhárom este rendkívül kedvezményes belépést biztosítunk Budapest rangos klubjaiba a hivatalos KEK-bulikra! A csütörtöki megnyitót és sorsolást követően egy borkóstoló keretein belül Ti is megnyithatjátok a KEK-et és koccinthattok a sporttársakkal a Mayer Pince különleges KEK-boraival. Ezt követően akár válthattok is a sörre, hiszen a Ziccer – Trollfoci Sport Pub-ban mind a három este KEK-italakciókkal várnak titeket a Trollfocis srácok! Ha pedig még benne van a ritmus a lábakban, vegyétek át a táncos lakkcipőket, hiszen a Pivo & Bar bulijába egész péntek este ingyenes belépést biztosítunk a KEK résztvevőinek, szombat este a The Downtown-ban pedig ingyenes welcome shottal várják a KEK keményen küzdő sportolóit és szervezőit, e mellé pedig KEK karszalaggal éjfélig ingyenes a belépés, aztán 1:30-ig 1000 Ft, 2:00-ig 2000 Ft, utána pedig 3000 ft. A KEK karszalagot ne hagyjátok otthon, a kosármezt és a melegítőket viszont igen, hiszen a casual dress code-ba sajnos ez nem fér bele – csak nem illik sportszettben ünnepelni egy 15. jubileumot! 😉