Te is a futás szerelmese vagy? Esetleg jól jönne egy kis plusz motiváció a kezdeti kocogáshoz? Akkor Téged is vár a KEK Run közössége 2024. május 6-tól!

Idén nem állunk meg a kora tavaszi versenynapoknál, és a KEK Run 2024 hatalmas sikerén felbuzdulva a Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának történetében először a virtuális térre is kiterjesztjük a fergeteges futóhangulatot és a közös mozgás örömét. Ezen a versenyen a világ bármely pontjáról és időzónájából csatlakozhatsz a KEK közösségéhez.

Mit kell tudnod a versenyről?

A KEK Run Virtuális Futam 4 különböző távon kínál kihívást és élményt. Ahogyan a Ludovika Campuson márciusban, úgy a virtuális térben is 1,1 km-en, 5,5 km-en, 10 km-en vagy 15 km-en állhatnak rajthoz a résztvevők.

A verseny szabályzata pofon egyszerű: a nevezett távot bárhol, bármikor lefuthatod, nyereményed átvételéhez pedig csak egy képernyőképet kell küldened nekünk a teljesítésről.

A versenyélményt ezúttal is a 2024-es KEK Run egyedülálló befutóérme teszi emlékezetessé. De vigyázat: a futóversenyre csak limitált számban, maximum 50 nevezésig fogadunk résztvevőket!

Mit kell tenned a teljes körű KEK Run Virtuális Futam élményhez?

  1. Add le nevezésed a BEAC webshopjában a egyéni futójegyed megváltásával. Ne feledd, minden virtuális nevezés mellé akciósan teheted a kosárba KEK Run 2024 futópólódat is!
  2. Fusd le a nevezett távot, amikor és ahol csak kedved tartja.
  3. Küldd el a teljesített távról és a futás adatairól készített képernyőképet a szervezes@beac.elte.hu e-mail címre.
  4. Vedd át nyereménycsomagodat a BEAC Sportirodában a nyitvatartási idő szerint bármely hétköznap 8:30 és 16:30 között.

Mikor indul a nevezés?

A verseny 2024. május 6-án, a Magyar Sport Napjának alkalmából rajtol, és egészen 2024. július 6-ig, vagy a limitált nevezési helyek erejéig van lehetőséged teljesíteni a távokat.

Ugye a te futócipőd is készen áll?