Sepsi 08

Székelyföldről érkezik a Sepsi 08 csapata, akik a legkeletibb csapatként definiálják magukat. Tagjaik, nem csak csapattársak, hanem jóbarátok is. Igazi mamutjai a sorozatnak, hiszen már a kezdetek óta részt vesznek a tornán. Igaz, az évek alatt többször is nevet változtattak, voltak ők már SMDF, SEPSI ISE majd eljutottak mostani elnevezésükhöz. Nem kevesebb, mint három KEK kupa büszke birtokosai. Az egyetemet ugyan már elvégezték, de örökifjúságukat bizonyítja, hogy a bő húsz fős baráti társaság azóta is mind nagy, mind kis pályán aktívan kergeti a labdát. Az újabb bajnoki cím megszerzése mellett, nagyon várják, hogy újra találkozhassanak barátaikkal, ismerőseikkel.

Villám Kolozsvár

A kolozsvári csapat, ellentétben a Sepsi 08-al nem keveri a kicsit és nagyot. Ők minden idegszálukkal a futsalra koncentrálnak. A Bogdánfy úti sporttelephez nekik sem kell már térképet adni, hiszen már több ízben is részt vettek a KEK-en, sőt az alumni futsal kategóriában már másodikok is voltak. Ám ők is voltak fiatalok, korábban még egyetemistaként kezdtek el KEK-re járni, ahol sok értékes baráttal ismerkedtek meg, akiknek viszontlátására már felettébb ki vannak éhezve.

SepsiPest

Az előző két régi-motoros banda után, ideje egy újoncot is köszöntenünk. Igaz ugyan, hogy a SepsiPest egyik tagja korábban a Sepsi 08 tagjaként már megmérettete magát a KEK-en, de a többieknek még újdonságként fog hatni a torna fesztivál hangulata. A játékosok erdélyi gyökerűek, de többségük már Pesten lakik. Önbizalommal telten fognak kifutni a pályára, és bíznak a jó szereplésben

Kamikázé

A csapat 2005-ös alakulása óta már számos KEK-en tette tiszteltét. Diák csapatként kezdték, majd alumniként folytatták. Azoknak a táborát erősítik, akik elsősorban a hangulat miatt veszik nyakukba a fővárost, nem kis utat vállalnak, hiszen Sepsiszentgyörgyről, illetve Ziláról is érkeznek. Eddigi legjobb eredményük az egyeneskieséses szakasz elérése volt. S bár szeretnének minél tovább eljutni, ők már abszolút magukévá tették az ősi sport sententiát: a részvétel a fontos.

Tragumúrák

Marosvásárhelyről érkeznek a Tragumúrák, akik egy nagyon összetartó társaság, hiszen együtt diplomáztak a Sapiencia Erdélyi Tudomány Egyetemen. Többségük mérnöki képesítéssel végzett. Az összeszokottsággal itt sem lesz probléma, hiszen már tizenöt éve kergetik együtt a pettyest. Kötelékeikben vannak, akik most készülnek KEK debütálásukra, de az ő segítségükre ott lesznek a rutinrókák, akik már többször megjárták a Bogdánfy úti katlant. Önmagukkal szemben azt a nem kis elvárást fogalmazták meg, hogy ne legyen elvárásuk. Őszintén reméljük, hogy sikerült elvárásaiknak megfelelni!

El Passo

A marosvásárhelyi különítmény lelkesen, és kapussal fog érkezni a KEK budapesti állomására. Ez utóbbi számukra azért nem magátólértetődő, mert tavaly sajnálatos módon hálóőrük az utolsó pillanatban visszamondta a szereplést. A csapat tagjai többségében orvosok alkotják. Az előző esztendőben indultak először a tornán, így idén már nem számítanak nagy meglepetésre, csupán a tavaly megszokott magas színvonalra és jó társaságra. Feltett céljuk, hogy legalább egy mérkőzést behúzzanak. Ehhez sok sikert kívánunk!

ELTE-BEAC

Nosztalgiázva térhet haza az ELTE-BEAC csapata, akik még 2008-ban alakultak, egy kari kispályás bajnokság kedvéért. Az elmúlt évek alatt, volt szerencséjük már a dobogó mindegyik szintjét bejárni. Azért is jönnek szívesen a KEK-re, mert ők maguk is ott bábáskodtak annak születésénél.

Deportivo Malaria

Csapatunk 1998-ban március 13-an alakult Nagyváradon szóval idén jubilálunk kerek 20-ik szuletesnapunkat! Középiskolás korunkban 3 jo barát  kezdeményezésére alakult a csapat. A 3 jó barát azóta is aktív tagja a csapatnak.
Ismertebb eredményeink 7 alkalommal nyertünk nagyváradi egyetemista bajnokságot Zöld Sas Kupát ami a mai napig rekord. 10-szer szerepeltünk az Erdélyi Labdarúgó Diák Kupán ebből 1 arany 2 ezüst és 3 bronz érmet szereztünk ,így a nevünk eléggé ismert a országos (Romania )szinten is. Ezenkívül amire nagyon büszkék vagyunk hogy a 20 év alatt minden évben indultunk bajnokságokon és egyéb kupákon és nem volt olyan év hogy ne nyerjünk legalább 1 első helyezést . KEK-ről kolozsvári barátainktól hallottunk és mostmár idén harmadjára futunk neki ,ebből kétszer negyedikek lettünk és idén mindenképpen az első háromban szeretnénk végezni.