8:00 Babes-Bolyai – Sapientia

Kisebb késéssel indult a nap első mérkőzése, így csak egy félidőt játszottak le a csapatok. A Babes-Bolyai kezdett jobban, az első negyedet meg is nyerte öt ponttal. Ugyan a Sapientia megpróbált tapadni, a második negyedben is inkább a Babes-Bolyai akarata érvényesült, így tovább tudták növelni előnyüket, s 28-19-re behúzták a rövidített meccset.

9:00 Selye- NKE 

Selye triplával indult a mérkőzés, de utána az első negyedben már nem szerzett több pontot a komáromi együttes, így a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapata kényelmesen vezetett. Az NKE a mérkőzés folyamán folyamatosan növelte előnyét, s végül magabiztos 62:24-es győzelmet aratott.

10:00 MOGYE- KMDSZ Wildcats (női)

A lányok a fiúkkal ellentétben nem helyosztókat játszottak, hanem folytatták a csoportküzdelmeket. Az már tegnap eldőlt, hogy az ELTE nyeri meg a KEK-et, a marosvásárhelyi együttes a második helyért játszott ma. Nem indult számukra jól a mérkőzés, az első negyedben a KMDSZ többek között egy utolsó pillanatban dobott triplának is köszönhetően kisebb előnyt szerzett. Utána azonban a MOGYE átvette az irányítást, s egy harcias, végig kiélezett mérkőzésen 49-30-ra győzték le kolozsvári ellenfelüket.

11:00 Corvinus-Semmelweis (női)

Rendkívül látványos mérkőzésen győzte le a Corvinus a Semmelweis Egyetem csapatát. Már az első félidő végén a Közgáz vezetett, a térfélcsere után tovább növelték előnyüket, s végül 64-50-nel behúzták a mérkőzést. A lányok tornája ezzel a mérkőzéssel le is zárult. A győzelmet az ELTE, a második helyezést a Mogye, a bronzérmet mai veresége ellenére a SOTE szerezte meg.

12:00 TE-KMDSZ

Leginkább remek második negyedének köszönhetően nyerte meg a mérkőzést a TE. Az első negyedben összegyűjtött 6 pontos előny mellé ugyanis további 19-et tettek hozzá, így 41-22-es állásból várhatták a folytatást. A KMDSZ hiába nyerte meg a második félidőt, ez sem volt elég a bravúros fordításhoz. Végül a TE 60-46-os különbséggel szerezte meg az ötödik helyet.

13:00 OE-Marosvásárhely

Az első negyed még szorosan alakult, hiszen mindössze egy pont volt a különbség az óbudaiak javára. Innentől fogva azonban az OE dominálta a mérkőzést, s mind a négy negyedet megnyerve, nagy tempóju összecsapáson szerezte meg a bronzérmet. Végül 70-39-re múlták felül ellenfelüket.

14:00 ELTE-SOTE (döntő)

A döntő hozta a nap legszorosabb mérkőzését. Jól kezdett a SOTE, 7:0-s rohammal indította a finálét. Ám az ELTE már az első negyedben átvette az irányítást, s a továbbiakban végig vezetett a mérkőzésen. A SOTE azonban nem akart leszakadni, így az utolsó negyed legvégéig nem jelenthettük ki, hogy az ELTE lesz a győztes. A végén elmaradt a nagy fordulat, így az ELTE sikeresen megvédte címét.

A legtöbb kosarat a lányoknál 83 ponttal a SOTE-s Majsai Melinda szerezte, a fiúknál 102 pontjával a TE játékosa, Mező Egon volt a legsikeresebb.