Mint azt korábbi cikkünkben írtuk, péntek délelőtt az A és a B csoport küzdelmeivel megkezdődtek a futsal torna küzdelmei. A délutáni menetrend pedig a csoportkör folytatása volt a C és a D csoportok mérkőzéseivel.

A C csoport meccsein a Debreceni Egyetem csapata magasan kiemelkedett a csoportból, a Dunaújváros elleni 11-0 arányú győzelmet két további magabiztos győzelem követett, így maximális pontszámmal jutottak tovább az első helyen. A második helyért a Metropolitan Egyetem és az NKE Kormányzunk és Vezetünk csatáztak, az egymás elleni meccsen viszont a METU-sok tudtak jobban koncentrálni, és a 4-3-as győzelműkkel ők húzták be a másik továbbjutó helyet.

A D csoport élén a BME Classic X végzett, akik már 2/2 győzelemmel bebiztosították a továbbjutást, majd végül 7 gyűjtött ponttal a kvartett élén is végeztek, csupán az Óbudai Egyetem tudott pontokat rabolni tőlük az utolsó körben. Számukra viszont ez remek hír, hiszen ezzel egy győzelem és egy döntetlen után megszerezték az ötödik pontjukat is, ami elég volt a második helyen való továbbjutásra. Az NKE RTK és az Ungvár csapatai pedig az alsóházi helyosztókon játszanak majd a szombati játéknap folyamán.