A BEAC által szervezett XIII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján sem maradhatott el a szokásos jótékonysági sportszer-, és adománygyűjtés, ezúttal a Tiszaújlaki 2. számú Széchenyi István Középiskola diákjai számára gyűjtöttek felajánlásokat a szervezők.

A jótékonysági felhíváshoz idén is fővédnökként csatlakozott Kövér László, az Országgyűlés elnöke, valamint a KEK sportszakmai partnere, a Ferencvárosi Torna Club is, akik számos értékes relikviát ajánlottak fel jótékonysági árverésre. A befolyt összeget pedig az iskola javára ajánlják fel a KEK szervezői.

A Ferencvárosi Torna Club egy limitált példányszámú, exkluzív Fradi-porcelánkészlet mellett, egy-egy dedikált kézi-, és focilabdát is árverésre ajánlott fel a jótékonysági program részeként.

A focilabdát az idei szezonban Európa-Liga-csoportkörös Ferencváros labdarúgói dedikálták: Bogdán Ádám, Botka Endre, Pászka Lóránd, Sigér Dávid, José Marcos Marquinhos, Kristoffer Zachariassen, Fortune Bassey, illetve Henry Wingo aláírása is szerepel a labdán.

A kézilabdát a Fradi BL-ben szereplő női kézilabda csapatának teljes kerete ellátta kézjegyével!

Az exkluzív Fradi-porcelánkészlet darabjainak aranyozása kézzel történik, 21 karátos arany felhasználásával, így a gyönyörű készlet a Hollóházi Exclusive családba sorolható, amelyet arany márkajelzéssel is jegyeznek a termék alján.

A relikviákra a lenti linkeken lehet licitálni egészen április 21-ig!

Fradi porcelánkészlet: https://www.vatera.hu/jotekonysagi-aukcio-exkluziv-hollohazi-fradi-porcelankeszlet-3152267930.html

Dedikált Fradi focilabda: https://www.vatera.hu/jotekonysagi-aukcio-dedikalt-fradi-focilabda-3152265329.html

Dedikált Fradi kézilabda: https://www.vatera.hu/jotekonysagi-aukcio-dedikalt-fradi-kezilabda-3152266397.html