Az idei évtől egy új sportággal, a futással bővül a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája. Ebben a cikkben bemutatjuk számotokra a nevezés menetét!

Mit jelent a “sávos nevezés” ?

A gyakorlott futók, illetve futóversenyen részt vevők számára ismerős lehet ez a fogalom. A szisztéma lényege, hogy a nevezési időszak elején igencsak kedvezményes összegért tudnak regisztrálni a sportolók, majd az esemény közeledtével a nevezés díja folyamatosan növekszik. Az idei évben megrendezésre kerülő I. KEK Run-ra szeptember 26-ig tudtok a legkedvezőbb áron nevezni, ha összemérnétek tudásotokat a többi futóval! Ezt követően már csak egy magasabb összegért tudtok majd online nevezést leadni a rendezvényre.

Lehetőség lesz helyszíni nevezésre is, amennyiben egy hirtelen ötlettől vezérelve döntesz úgy október 16-án, hogy megméretnéd magad olyan sportcsillagok mellett, mint a tokiói olimpiai ezüstérmes, világbajnok párbajtőrvívó Siklósi Gergely, vagy a BEAC kétszeres magyar bajnok maratoni futója, Csere Gáspár.

Mellettük a Ferencvárosi Torna Club is a KEK kiemelt szakmai támogatója, így az FTC két sportolója is népszerűsíti az októberi eseményt: a 141-szeres válogatott kézilabdázó, Kovacsics Anikó, illetve a 34-szeres magyar bajnok Kazi Tamás középtávfutó.

Hol találom az I. KEK Run versenykiírását, és a nevezési díjakat?

A versenykiírást, a futóverseny útvonalát és térképét, valamint a nevezés díjait és határidejét ITT találod.

Meghoztátok a kedvem! De hogyan tudok nevezni?

A nevezési felület eléréséhez kattints IDE – válaszd ki a távot, add meg a személyes adataid, majd véglegesítsd a nevezésed!
Ne feledd: az I. KEK Run nevezésed mellé KEK Run futópólót is vásárolhatsz – ezzel jótékonysági programunkhoz csatlakozhatsz, amellyel a Munkácsi 3. sz. II. Rákóczi Ferenc Középiskola magyar diákjait támogatod!