CSÜTÖRTÖK

A korábban érkezőknek már csütörtök délelőtt elkezdődhet a program – a Ferencvárosi Torna Club által szervezett stadiontúrákra a Groupama Arénába IDE KATTINTVA tudtok jelentkezni!

A XII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája hivatalos megnyitójára csütörtök este kerül sor. Kérjük, érkezzetek időben, hiszen a többi csapat tagjaival találkozás mellett a saját csapatotok sorsolását is itt tudjátok meg! A csoportbeosztások elkészülte után pedig örömötökben vagy bánatotokban koccinthattok is a sorsolásra a Mayer Pince által készített speciális KEK-borokból – de csak óvatosan, hiszen másnap kezdődnek a csoportkörös meccsek!

Ezután pedig vár titeket a BoB Budapest – az itt rendezendő Univercity party-n megfelelő módon rá tudtok készülni a másnapi meccsekre – csak nehogy másnapos meccsek legyenek belőle… (esemény: https://fb.me/e/1f0Jl2ulX )

PÉNTEK

Pénteken végre visszatér az élet a KEK pályáira és kezdetét veszik a mérkőzések! A foci, kosárlabda, röplabda és asztalitenisz meccsek pontos időbeosztását a sorsolás elkészülte után a helyszínen tudjátok majd meg. A röplabda mérkőzések a Tüskecsarnokban kerülnek megrendezésre, az összes többi sportág viszont a Ludovika Campus területén zajlik majd, így a saját meccseitek szünetében tudtok szurkolni a többi sportágban megmérkőző sporttársaknak is!

Emellett ezen a napon is van lehetőség stadiontúrákon részt venni a Groupama Arénában! Mivel ezen a napon az alumni focicsapatok küzdelmei csak 16 órakor kezdődnek, így elsősorban az ő jelentkezéseikre számítunk!

A nap lezárásaként a Terminal Budapest robban majd a KEK csapataitól, itt koccinthattok egyet (vagy akár többet is) a továbbjutásra és a nap szép pillanataira. (esemény: https://fb.me/e/4gHsNa33n )

SZOMBAT

A szombati nap ígérkezik a legérdekesebbnek, hiszen ezen a napon a döntők mellett bemutatkozik egy új sportág, a futás is! Az I. KEK Run-ról bővebben ITT olvashattok!

Az alumni foci, futsal, kosárlabda és asztalitenisz döntők helyszíne a Ludovika Aréna lesz, kivéve a röplabda torna, aminek a rájátszása továbbra is a Tüskecsarnokban lesz majd. A helyosztó mérkőzések a korábbi éveknek megfelelően idén is nagyon izgalmasnak tűnnek, így megkérünk titeket, hogy a helyszínen, hangosan bíztassátok a szívetekhez közel álló csapatot!

A döntők után mindenkit szeretettel várunk a Ludovika Arénában, ahol 16 órától kerül sor a Jubileumi KEK Fináléra – BEAC Cheerleading show színesíti majd a programot, majd utána a díjátadó zárja a szombati hivatalos programot, ahol valamennyi induló csapatot díjazzuk majd! Érdemes lesz velünk maradni tehát az egész KEK-program során!

A díjátadó után vár mindenkit a The Downtown, ahol kiengedhetitek a kupa alatt összegyűlt stresszt, és persze meghívhatjátok a győzteseket egy italra! (esemény: https://fb.me/e/2JDB9u8tf )

HELYSZÍNEK

BULIK