A pénteki napon 5 sportágban kezdődtek meg a KEK csoportküzdelmei, amelyek aztán a szombati napon folytatódnak majd. A futsal A és B csoportjairól ITT, a C és D csoportjairól pedig ITT írtunk nektek beszámoló cikket.

Alumni foci

Az alumni foci mérkőzésein hatalmas küzdelmek alakultak ki az NKE – Ludovika Campus műfüves pályáin. Fordulatos, gólgazdag meccseket láthatott a kilátogató közönség, amelyeken végül óriási csatában az Óbudai Egyetem Tigrisei szerezték meg az első helyet, méghozzá veretlenül! A második, harmadik és negyedik helyen végül 17 ponttal hármas holtverseny alakult ki, amelyet csak a gólkülönbségének köszönhetően húzott be a Sepsi08 csapata a Tragumúrák és a Golimpiákosz előtt.

A kieséses szakasz mérkőzései szombaton kerülnek megrendezésre.

Asztalitenisz

Pénteken az egyéni meccsekre került sor az asztalitenisz tornán. A nevezések számából adódóan végül három db 4 fős és egy db 5 fős csoportba sorsolták őket. Ezt követően dupla Final Four rendszerben döntőztek egymással a továbbjutók, ezen kívül pedig helyosztók és alsó csoportos mérkőzések döntöttek a helyezésekről. A Final Four idegtépő izgalmait Baranyai Domonkos bírta a legnyugodtabban ütőfogással, így ő nyerte az asztalitenisz egyéni tornát. Második helyen Yukail Naidoo végzett, a bronzérmet pedig Sándor Kinga viheti haza. Gratulálunk a helyezetteknek, és köszönjük a részvételt minden játékosnak!

Szombaton folytatjuk a páros meccsekkel!

Röplabda

A férfi torna A csoportjában az ELTE 3 győzelemmel toronymagasan kiemelkedve nyerte csoportját, második helyen pedig a Corvinus csapata jutott tovább a kieséses szakaszba. A B csoportban az Óbudai Egyetem jutott tovább 100%-osan első helyen, míg a második helyen a Széchenyi István Egyetem ment tovább. A helyosztókra a szombati napon kerül sor.

A női 5 csapatos csoportban kiélezett mérkőzésekre került sor, ahol a BEAC vereség nélkül ment tovább első helyen. Második helyre az NKE futott be, a továbbjutást pedig rajtuk kívül a Semmelweis és a Corvinus tudta megszerezni. Folytatás holnap!

Kosárlabda

A férfi kosár A csoportjában a BME végzett az élen, megelőzve a Semmelweis Egyetem csapatát, akik a második helyen jutottak tovább. A B csoportban a BEAC lett az első, a második helyen pedig az Óbudai Egyetem csapata ment tovább a rájátszásba, amelyet szombaton játszanak majd!