A KEK csapata minden évben igyekszik valamilyen újdonsággal előrukkolni, ami színesebbé teszi az eseményt a résztvevők számára. Ilyen volt a Ludovika Campus, mint új helyszín, vagy a tavalyi első KEK Run, mint új sportág.


A hosszú várakozás után lerántjuk a leplet a 2022. tavaszi KEK legnagyobb újításairól. Ezek nem mások, mint a legújabb sportágak, amikben kipróbálhatjátok magatokat Máricus 3. és 5. között a Ludovika Campuson!


4+1 új sportággal egészül ki a KEK palettája idén. Melyek is ezek a sportágak?

1. Darts

Ha úgy gondolod, hogy a kocsmasportok bajnoka vagy, akkor itt az idő, hogy egy igazi versenyen is megcsillogtasd a tehetségedet. A pénteki és szombati napon ugyanis Darts bajnokság indul a KEK-en, ahol kiderül ki a Kárpát-medence Van Gerwen-je!

Fontos információk a sportágról

Jelentkezés

2. Sakk

Te megléped a vezércselt? A KEK szombati napján (03.05) összemérhetitek tudásotokat az elme legnagyobb játékában, a sakk sportágában!

Fontos információk a sportágról

Jelentkezés

3. Teqball

Nem tudjátok eldönteni, hogy asztaliteniszre, vagy labdarúgásra jelentkezzetek a KEK-en? Semmi probléma! Ötvözhetitek a kettőt a pénteki napon, a Teqball bajnokság keretei között!

Fontos információk a sportágról

Jelentkezés

4. e-sport

Az utóbbi időkben rendkívül nagy népszerűségre tett szert az e-sport, mint hivatalosan elismert sportág, így mi sem szerettük volna kihagyni az idei felhozatalból. A KEK második napján (03.04, péntek), egy nagyszabású FIFA bajnokság keretei között mutathatjátok meg, hogyan varázsoltok a labdával az online térben!

Fontos információk a sportágról

Jelentkezés

+1: MIX Röplabda

Nem új sportág ugyan, de új szabályrendszer. A lényeg ugyanaz, mint a hagyományos röplabdában, de vegyes csapatokkal. Nők és férfiak együtt, egy csapatban versenyeznek a győzelemért!

Fontos információk a sportágról

Jelentkezés

Fontos: Nevezésnél “mix” csapattal válasszátok a Férfi nevezési pontot, majd az űrlap 3. oldalán, a Csapatnév megadásánál zárójelben jelezzétek, hogy (MIX).


Olvassátok el a mellékelt tájékoztató cikkeket, amiben a sportágakkal kapcsolatos legfontosabb információkat találjátok (időpont, helyszín, árak…), illetve jelentkezzetek, hogy ne maradjatok le a versenyről!