A 2022-ben megrendezésre került nagypályás labdarúgó mérkőzésen a BEAC és Felvidék válogatott játszhatott együtt, ahol végül a vendégeknek sikerült felülkerekednie a hazaiakon, a Stofián kupáért folytatott meccs végeredménye 6-3 lett a Felvidék javára.

A felek már a meccs után megegyeztek egy visszavágóban a kupáért és már nem kell sokat várni rá, hiszen 2023. március 1-jén szerdán 19:30-kor minden szurkolót várunk szeretettel a Mérnök utcai Pluhár István Labdarúgó pályán, hogy végig követhessék a meccs minden pillanatát!

A meccsek és a jelenlegi visszavágó is több szempontból fontos a KEK-nek, hiszen a versenyzés mellett ez egy jó lehetőség a határon inneni és túli játékosok számára a találkozásra, közös sportolásra valamint kapcsolatok kialakítására.

2022-ben, a BEAC–Felvidék Válogatott meccsen 3-6 lett az eredmény, de ami még fontosabb a barátságkötés, valamint a fontos ügyek melletti közös kiállás.

Ugyanezt, ha nem többet várunk el a 2023. március 1-i meccstől is: izgalmas játékot, lelkes csapatot és játékosokat, valamint a csapat mögött álló barátságoknak köszönhetően a szórakozást és az összetartozást.

Várunk minden kedves szurkolót, akik részesei szeretnének lenni ennek az izgalmas meccsnek a Stofián-vándorkupáért folytatott visszavágóban!