Az OTP Bank idén is a KEK egyik kiemelt támogatója. Ennek kapcsán beszélgettünk Becsei Andrással, az OTP Bank Retail divíziójának vezérigazgató-helyettesével.

Az OTP Bank elkötelezett támogatója rendezvényünknek. Miért tartják fontosnak a KEK támogatását?

Az OTP Bank fontosnak tartja, hogy hozzájáruljon a közösség fejlődéséhez, a kultúra és a sport támogatásához. Felelősséget érzünk a kultúránk, értékeink és közösségeink iránt és törekszünk arra, hogy a jövő generációi is megismerjék az általunk közvetített értékeket. Az OTP Bank örömmel vállalta a KEK támogatását, büszkék vagyunk arra, hogy szponzorként mi is hozzájárulhatunk, hogy a Kárpát-medence egyetemeinek sportolói összemérhessék felkészültségüket.

Tavaly Ön is részt vett a KEK Run futóversenyen. Hogy érezte magát? Idén is rajthoz áll?

Nagyon jól éreztem magam a tavalyi futáson. Rendszeresen futok, a sport és a futás szeretete motivál, így idén is vállalom az 5,5 km-es távot és őszintén remélem, hogy tovább sikerül javítani részidőmet.

Van-e valami újdonság az OTP Bank szolgáltatásai között, amely egyetemisták számára elérhető?

Az ELTE és az OTP Bank között évek óta folyamatos az együttműködés, amelynek keretében a bank kedvezményeket biztosít azon hallgatók számára, akik ezt az Egyetem Tanulmányi Rendszerén keresztül igénylik, ez alapján az ELTE regisztrált hallgatói Junior számla vagy Bázis számla Junior Kedvezménnyel számlák esetén a havi első, az ELTE által megadott gyűjtőszámlára történő utalást – függetlenül annak csatornájától – díjmentesen – a bank utólagos díjjóváírással biztosítja.

  • Az OTP Junior Kedvezményprogramban résztvevők akár 30%-os pénzvisszatérítést kaphatnak a promóciós partnereknél a Junior kártyás vásárlások után (pl. Starbucks, KFC)
  • Folyamatos Mobilbanki fejlesztésekkel segítjük fiatal ügyfeleinket. Az egyetemi évek alatt is kihívást jelenthet a pénzügyek kezelése, ezt könnyítheti meg az OTP MobilBankban elérhető Kiadásfigyelő funkció, amelynek segítségével folyamatosan nyomon követhetik és kezelhetik mind a kiadásaikat, mind pedig a megtakarításaikat. Az alkalmazás különböző kategóriákba sorolja az online tranzakciókhoz kapcsolódó kiadásokat és bevételeket – ha például vesz valaki egy pulóvert, akkor ez a tétel automatikusan a „Ruházat” kategóriába kerül be -, de egyéni kategóriák is létrehozhatóak.

A megújult az Internet- és Mobilbank alkalmazásunk szolgáltatásaival, mind a hazai, mind a Fintech piacon az elsők között vagyunk, de további újításokon dolgozunk.